Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi milyen esetben és hogyan vallhat szerelmet egy nőnek? F27, N24
Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy nem megkerülhető a szerelmi vallomás.2019. szept. 15. 18:28
1/7 anonim válasza:
Olyan esetben, amikor erre késztetést érez, a módja pedig az illető kreativitásától, vérmérsékletétől és az erre fordítható anyagi forrásaitól függ.
Röviden: bármikor, úgy, ahogyan csak szeretné.
3/7 anonim válasza:
Én véletlenűl mondtam ki....szomorú volt(nagyija apukája meghalt 2 héten belűl).....rossz kedve volt panaszkodott...és akkor vigasztalás közben. Az volt a gáz hogy bennem is akkor tudatosúlt... amikor már kimondtam.
4/7 anonim válasza:
csak mond a szemébe.. ha őszintén úgy van..
5/7 anonim válasza:
A legfontosabb, hogy csak MIUTÁN összejöttek. Annak reményében, hogy összejöjjenek, SOHA nem szabad szerelmet vallani. Ez szánalmas és haszontalan.
Ha meg akarsz hódítani egy nőt és tudatni akarod vele az érzéseidet, akkor sem szabad szerelmet vallani. Mondd azt, hogy "többet érzek irántad", "közel kerültél hozzám", "fontos vagy nekem" és hasonlók.
6/7 A kérdező kommentje:
5-ös, én is ilyesmire gondoltam. Úgy igazán szerelmes nem vagyok, nem is lehetek még, viszont azt hiszem Ő az igazi számomra. Régóta ismerjük egymást, kedveljük egymást és kölcsönösen tetszünk egymásnak.
2019. szept. 15. 19:13
7/7 anonim válasza:
Konkrétan nem szabad szerelmet vallani, amíg nem vagytok együtt.
Mond inkább azt, hogy nagyon "megkedveltelek téged" (nagyjából ez is azt jelenti, de mégsem terheled a másikat túl az érzelmi ömlengéssel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!