Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell ahhoz egy férfi szerelmet váltson ki a nőből?
Tesztoszteron.
Plusz valamiért fel tudjon rá nézni. (A szerelem fenntartásához az sem árt, ha mindenben fel tud rá nézni.)
Érezze magát a férfi mellett biztonságban. A férfi legyen nála erősebb fizikailag, védelmező az élet minden területén, anyagilag is nyújtson biztonságot, de ha le kell vizsgázni egy programozási nyelvből, akkor is tudjon segíteni, tehát legyen okosabb.
Az a férfi, aki anyukát keres a nőben, nem férfias, nem lesz vonzó. A gyáva férfi, aki nem védi meg senkivel szemben, se fizikailag, se verbálisan, az sem vonzó, az csak gyáva. Gyáva férfibe nem szeretünk bele, vagy ha mégis, akkor gyorsan kiábrándulunk.
Legyen határozott kisugárzása. Legyen derűs, jó humorú. Legyen szexi a hangja.
Abszolút változó.
A szerelmbe esés eleve egy hosszabb folyamat, én se tudom pontosan mikor szerettem bele a páromba, de azt igen, hogy miért.
Nem tagadom, külsőre nagyon bejön, de a személyisége az, ami igazán megfogott. A közös érdeklődéseink és hobbjaink, a humora, az a kicsit régimódiassága, az esze, igazából az egész jelleme levesz a lábamról.
Mert mindenki egyforma, mi???
Megsúgom, hogy vonzalom kell és hasonló szemléletek, beállítottság. Tehát szubjektív.
Az egész lénye, kisugárzása, élethez való hozzáállása, az alapvető dolgokban való közös hullámhossz, az emberisége, és a jó farka. Szerencsés, ha valaki mindezt egy emberben megtalálja, én azt hiszem, az vagyok.
30 N.
A #2 alapján akkor a szerelemhez ideális férfikülső kb. ez
Jó humorral és szexi hanggal felfegyverkezve
Fúj.
Bmeg ennyi erővel arra is rakerdezhetnel, hogy mitől lesz egy zene jó, és mitől szeretik az emberek.
Ha lenne képlet erre, mindenki sikerdalokat írna, és mindenki el tudná csavarni a másik fejét.
Csak amíg egy dalnál mindig van 1-2 ember akinek tetszik, még ha gagyi is, szerelemben gyakoribb a "senkinek sem kell", ha nem elég jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!