Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélye a nőknél egy olyan 34 éves férfinak aki nem nagyon megy ki a sötétben az utcára mert félős?
Figyelt kérdés
2019. szept. 15. 16:02
1/14 anonim válasza:
Az ilyen férfi egy igazi lovag.
3/14 anonim válasza:
Ez igy eleg viccesen hangzik.Egyebkent ha szocfobos vagy es az emberektol felsz megertem a dolgot.Azt jegyezd meg nem az a gaz ha elver valaki.Az a gaz ha elszaladsz vagy nem alsz oda a parod /csaladod ele vedo szandekkal.
5/14 anonim válasza:
Mitől félsz elrabol a sikátorban a kismanó vagy nem értem... megfenyegettek? , mert az mondjuk más dolog.
6/14 anonim válasza:
Nevetséges vagy. Télen mit csinálsz? Sírsz a sarokban és csak reggel 8 és délután 3 között mutatkozol?
7/14 anonim válasza:
Figyeljetek, én sem szeretek sötétben utcára kimenni. Meg van az oka. Utazni kell a munkahely miatt és gyakran sötétben visz az utam, amíg a munkatársaim megérkeznek. A falu határában van a buszmegálló, ahol felvesznek és nem kellemes a sötétben ácsorogni. Sok a vad, főleg vaddisznó, őz, róka. Volt, hogy kerékpárral mentem és szembetalálkoztam egy hatalmas vadkannal. Sajna nem volt nálam a viking fejsze, sem alabárd, így jobbnak láttam megvárni, amíg továbbmegy a dolgára... :D
8/14 anonim válasza:
Télen már 4-kor sötét van. Akkor nem dolgozol?
9/14 anonim válasza:
Akkor mondjuk az esti mozi, autós mozi, egy esti korcsolya a Ligetben, egy könnyed nyári este egy horvát faluban mind esélytelen program?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!