Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a nem előnyös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a nem előnyös külsejű nők mernek nálam kezdeményezni?

Figyelt kérdés

A külsőmmel nincs gond, 10-ből 9 nő azt mondja tetszem, de mégsem kellek senkinek. Nem vagyok beszédes, inkább magambafordulós. Nehéz velem beszélgetni, mert nehezen nyílok meg. Ebből a szempontból nem csoda hogy így alakult....

Aztán most sokadik alkalommal csúnya nők próbáltak felszedni. Mertek kezdeményezni, ez tényleg jó dolog, erre vágyom hogy valaki "udvaroljon" nekem, de nem mindegy milyen nő. A szép nők észre sem vesznek, max egy mosoly erejéig. S mint írtam nem vagyok ronda gyerek, van jó munkám, saját házam stb. Igaz nem élek pörgős életet, nem járok bulizni. Mondhatni főnyeremény lennék.

Nem tudom már hogy próbáljam felhívni magamra a figyelmet.

Tudom, nevetséges....

30/F

2019. szept. 13. 15:18
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, milyen alpári körökben mozogtok ti, én még nem találkoztam olyan párral, ahol a pasi verné a nőjét. Ha nektek ez a szint..... A férfias az én köreimben nem ezt jelenti. De kérdező, a kommentjeid alapján nem vagy sem csuda intelligens, sem férfias (nem, nem verni kéne a nőket, hanem mondjuk kezdeményezni náluk). Nem tudom, mit vársz.
2019. szept. 16. 16:30
 32/42 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó te vagy csuda intelligens! Hol olvastad hogy verem a nőket???
2019. szept. 16. 19:46
 33/42 anonim ***** válasza:
93%
Nem azt írtad, hogy vered a nőket, hanem hogy a nőknek ilyen férfiak kellenek.
2019. szept. 16. 21:10
 34/42 anonim ***** válasza:
94%
Nem értem miért nem mersz kezdeményezni te? 30 éves vagy, nem csitri 15. Ha a szépek nem lépnek feléd s te se kezdeményezel, akkor igy se s úgy se jön össze az aki kellene. Ne vedd annyira komolyan s kész, nem világvége ha valaki visszautasít, van elég nő a világon s férfi is, mindenki megtalálja a foltját
2019. szept. 22. 21:06
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom már hogy próbáljam felhívni magamra a figyelmet."

Mért? Hogy próbálod?

2019. szept. 23. 01:50
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem merés, hanem megszokás kérdése.

Az előnyös külsejűek hozzá vannak szokva a passzivitáshoz, a jól kommunikálók a kezdeményezéshez.:)

Kétféle módon lehet kapcsolatot teremteni: szemezéssel és beszélgetés kezdeményezésével.

2019. szept. 23. 02:01
 37/42 A kérdező kommentje:
Volt már olyan hogy egy bizonyos dologból kifolyólag az illető nő és én is érdekeltek voltunk, beszélgettünk sokat és mire kialakult volna bizalmasabb kapcsolat, addigra a nő lerázott hogy nem kér belőlem többet. Folyamatosan ilyen helyzetbe kerülök, pedig se jellembem, se külsőre nem vagyok eldobható.
2019. szept. 23. 08:53
 38/42 anonim ***** válasza:
Túl hosszan próbálod akkor, nem kell megvárni, hogy a legjobb barátod legyen, mert akkor abban a kategóriában maradsz, udvarolj ne haverkodj.
2019. szept. 23. 11:14
 39/42 A kérdező kommentje:
Annyira senki sem buta, hogy nem veszi észre az udvarlást, ő ezt nagyon jól tudta. Az lett a válasz rá hogy leállított.
2019. szept. 23. 11:23
 40/42 anonim ***** válasza:
Akkor valami komolyabb emberi hibát vétesz. Egy párkapcsolati visszautasítás miatt nem szükséges letiltani senkit. Én bűnözőket sem tiltok le, ha nem okoznak nekem olyan kárt a neten, ami ezt indokolná.
2019. szept. 23. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!