Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a nem előnyös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a nem előnyös külsejű nők mernek nálam kezdeményezni?

Figyelt kérdés

A külsőmmel nincs gond, 10-ből 9 nő azt mondja tetszem, de mégsem kellek senkinek. Nem vagyok beszédes, inkább magambafordulós. Nehéz velem beszélgetni, mert nehezen nyílok meg. Ebből a szempontból nem csoda hogy így alakult....

Aztán most sokadik alkalommal csúnya nők próbáltak felszedni. Mertek kezdeményezni, ez tényleg jó dolog, erre vágyom hogy valaki "udvaroljon" nekem, de nem mindegy milyen nő. A szép nők észre sem vesznek, max egy mosoly erejéig. S mint írtam nem vagyok ronda gyerek, van jó munkám, saját házam stb. Igaz nem élek pörgős életet, nem járok bulizni. Mondhatni főnyeremény lennék.

Nem tudom már hogy próbáljam felhívni magamra a figyelmet.

Tudom, nevetséges....

30/F

2019. szept. 13. 15:18
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd, ha nem megy. Xard le a nőket nagy ívben és foglalkozz mással. :))
2019. szept. 13. 17:57
 22/42 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, még nem válaszoltál arra, hogy miből gondolod, hogy jól nézel ki, ha minden nő elutasít?
2019. szept. 13. 20:24
 23/42 A kérdező kommentje:

Hogy miből gondolom? A folyamatos dicséretek, de lehet hazudnak. :)

Életemben 2 barátnőm volt és mind a kettő gyönyörű, ezért is nehéz elfogadni hogy csak a csúnya nők próbálkoznak.

Kíváncsi rám valaki?

2019. szept. 13. 20:29
 24/42 anonim ***** válasza:
70%

Nem volt ingerült a válaszom. Pont hogy te szívtad mellre, mert csak tényeket közöltem.

Fényezed magad ergo beképzelt vagy.

És nyápic mivel fosol kezdeményezni. Töketlen, bumburnyák, nyúlbéla.:D Melyik megnevezés tetszik jobban?

2019. szept. 13. 21:09
 25/42 A kérdező kommentje:

Nem fényezem magam, ezt miből gondolod?

Sajnos valóban igaz hogy a csúnya nők próbálkoznak, én meg azért nem merek a szebb nők felé közeledni, mert félek hogy visszautasítanak. Ebből volt már pár úgyhogy feladtam. Elmondom ismerkedésnél hogy nem iszom, nem cigizek, nem járok bulizni és nagyjából nem csinálok semmi érdekeset szabadidőmben, ezzel már azt hiszik hogy különc vagyok, nincs életem.

2019. szept. 13. 21:18
 26/42 anonim ***** válasza:
74%
30 éves korra a 2 barátnő dicsérete nem igazán mérvadó. A mamára, meg a nagyira ne alapozz!
2019. szept. 13. 21:19
 27/42 A kérdező kommentje:

Na, már az is gáz ha csak 2 barátnőm volt? :)

Szinte minden nap munkámból adódóan kapok dicséretet hogy szép a szemem, kedves a hangom. Csak sajnos nem merek élni a lehetőséggel.

2019. szept. 13. 21:25
 28/42 anonim ***** válasza:
79%
Nézd, ha nem vagy férfias, tök mindegy, hogy nézel ki. Ez van. A vonzó nők ritkán kezdeményeznek férfiaknál. Eleve a vonzó szó azt jelenti hogy oda vonzza magához azt, akit meg akar kapni, nem azt, hogy fut utána.
2019. szept. 14. 08:04
 29/42 A kérdező kommentje:
Mégis vannak olyan férfiak akik után futnak, pedig nem néznek ki jól. A mai világban már az a férfias férfi aki szeret inni, kihasználja a nőt. Lehet nekem is azt kellene csinálni hogy csak ürítésre használjam őket és semmi érzelem.
2019. szept. 14. 08:52
 30/42 A kérdező kommentje:
#30, nagyon igaz amit írsz! A válogatós nők hellyel közzel meg is járnak, mert a jó nem buli, de a rossz kell.
2019. szept. 16. 06:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!