Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a nem előnyös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a nem előnyös külsejű nők mernek nálam kezdeményezni?

Figyelt kérdés

A külsőmmel nincs gond, 10-ből 9 nő azt mondja tetszem, de mégsem kellek senkinek. Nem vagyok beszédes, inkább magambafordulós. Nehéz velem beszélgetni, mert nehezen nyílok meg. Ebből a szempontból nem csoda hogy így alakult....

Aztán most sokadik alkalommal csúnya nők próbáltak felszedni. Mertek kezdeményezni, ez tényleg jó dolog, erre vágyom hogy valaki "udvaroljon" nekem, de nem mindegy milyen nő. A szép nők észre sem vesznek, max egy mosoly erejéig. S mint írtam nem vagyok ronda gyerek, van jó munkám, saját házam stb. Igaz nem élek pörgős életet, nem járok bulizni. Mondhatni főnyeremény lennék.

Nem tudom már hogy próbáljam felhívni magamra a figyelmet.

Tudom, nevetséges....

30/F

2019. szept. 13. 15:18
1 2 3 4 5
 11/42 Rockarc ***** válasza:
86%

A noknek a kinezet adja a noisseguk javat, a ferfiaknal a kiallas es a magabiztossag.

Erdekes. Kiemeled, hogy mennyire atlag feletti vagy keresetben, kinezetben stb. Csak azt nem, hogy ferfiassagban messze atlag alatti. Pont annyira, mint azok a nok, akik nalad problakoznak. Remelem segitettem.

Tomegevel jartok ide panaszkodni, hogy sok penzem miert nem szeretnek a nok? Jol nezek ki, miert nem szeretnek a nok? Tobb diplomam is van, miert nem szeretnek a nok? A kozos keresztmetszett az, hogy nem tudtok kommunikalni.

43F

2019. szept. 13. 15:55
 12/42 anonim ***** válasza:
78%

Seems legit az a rész, hogy te mekkora menő meg szépség vagy. Az élet ellentmond eme ábrándjaidnak. Ha annyira menő meg szép lennél semmi gondod nem lenne e téren (kivéve ha van valami extra rossz tulajdonságod pl. kisállatokat gyilkolsz poénból vagy a trágyaelemzés a kedvenc hobbid)

Tudom, mert láttam milyen az amikor valaki tényleg ilyen "hű de nagyon jóképű" kb. semmit nem kellett csinálnia, lazán felszedte az a csaj aki előtte a másiknak azt hazudta, hogy van barátja... Igaz a másik ilyen kopaszodó alacsony valaki volt, aki kb. örökre beszopta, még jobban mint én.

2019. szept. 13. 16:00
 13/42 Rockarc ***** válasza:
83%

Kedves utolso. Ugye nem burkoltan buncselekmeny elkovetesere buzditasz valakit? Nehez lesz kimagyarazni...

43F

2019. szept. 13. 16:03
 14/42 A kérdező kommentje:
#16, nagyon ingerült vagy, pedig ez egy anonim oldal, nem kellene így mellre szívni a dolgokat! :)
2019. szept. 13. 16:34
 15/42 anonim ***** válasza:
10%

"Ha meg azt várod, hogy a jó nők udvaroljanak neked, egyedül fogsz meghalni."

Amúgy is egyedül fogsz, mert a nőknek max ugródeszka leszel. Alkalmatlanok a hosszútávú kapcsolatokra, csak ha előnye származik belőled. A veled töltött idő meg függ az előnytől. Ők csak saját magukat szeretik, ezért nem ők szednek fel senkit. Ne nézd már őket embernek, nem azok. Ösztönlények, elvárnak, elvárnak, elvárnak, de semmit se adnak... (max reményeket)

2019. szept. 13. 17:28
 16/42 A kérdező kommentje:
#18, helyesen írtad. Tudnék mit mesélni....
2019. szept. 13. 17:31
 17/42 anonim ***** válasza:
4%
Nézd a válaszaim hasznosságát, pontozzák ám le az igazságot ezek az angyali teremtmények... :)
2019. szept. 13. 17:35
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

"Mert a normális nők, mint én is, elvárom, hogy a fizikális első lépést a férfi tegye meg."

Még egy, aki a 19. században nőtt fel :D

2019. szept. 13. 17:36
 19/42 anonim ***** válasza:
43%
De a 21.-ben él, mert csak elvár..... ;)
2019. szept. 13. 17:42
 20/42 A kérdező kommentje:
Sokszor megtettem az első lépést és jött az elutasítás hogy nagyon jó vagyok, de ő nem akarja. Nem nézek ki rosszul, viszont félénk vagyok és nincs bennem annyi mint egy tökös paliban. Kicsit unalmas életem van, csak a munkának élek mostanában, mióta nincs senkim.
2019. szept. 13. 17:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!