Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezért nem foglalkozik velem ez a lány?
Pontosan 1.5 hónapja ismerem meg, 19 éves. Nagyon tetszett ahogy megláttam, eleinte rámosolygtam és ő is visszamosolygott. Utána beszéltünk. Mivel kicsit önbizalom hiányos vagyok ezen a téren, emiatt nem mertem lépni, meg még sosem volt barátnőm. De meghívtam enni, szóval próbáltam kimutatni azt hogy tetszik. Kb 5x találkoztunk, de nem közeledtem felé úgy, lehet ez volt a baj, egyszer sem pusziltam szájon, pedig éreztem a keztetést, de nem volt rá alkalmam.
Lehet hogy ez volt a gond, meg hogy nem ennyi idő utána sem szexeltünk még?
Konkrétan mi a baj? Erről semmit nem írtál.
Talán azért nem foglalkozik veled, mert tőled várná, hogy foglalkozz vele? Vagy mi a probléma, lerázott, visszautasított??
Öt randi alatt már valamilyen szinten ki kellett volna mutatnod az érzéseidet. Valószínűleg megunta a várakozást. Tudom, hogy nehéz, de ezen át kell esni. Ha ügyetlenül, hát ügyetlenül. Ha tetszel neki, akkor örülni fog neki.
Tekintve, hogy még a kezét sem fogtad meg, ne szaladj annyira előre, hogy a szex hiánya volt az ok! Azért nem eszik olyan forrón a kását! :)
Nem volt még barátnőm.
Az a baj hogy nem ír vissza. Pedig többször volt elérhető, de mégsem válaszol nekem. Valószínűleg direkt, mert ha érdekelném őt akkor vissza írna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!