Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit akarhat 1 lány ha nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat 1 lány ha nagyon sokat foglalkozik veled de nem mondja h szerelmes lenne?

Figyelt kérdés

Rengeteget beszélgetünk, chatelünk, bókolgat, dicsér,?get, sok félreérthetőt mond de nem egyértelmű én meg nem igazán merek rákérdezni.

Szoktuk egymás kezét simogatni ha kettesben vagyunk. Ölelgetni, bújni, puszilgatni nyilvánosan is szokott.

Viszont van barátja akivel jól megvannak, meg azt tudom h vannak néha problémák, de alapvetően jól vannak, bár ezt csak úgy tudom, hogy minden jó, ettől bővebben nem sok infót oszt meg a kapcsolatáról. A problémákról is csak onnan tudok, hogy sokszor én vigasztalom meg (nem feltétlenül a párkapcsolati problémáit).

Amikor vmi jó történik vele azt rögtön megosztja velem és sokszor küld képet is magáról ha nem vagyunk együtt.

Sokszor gondol rám és elég sokat álmodik velem. Ezeket mindig elmeséli.

Mit érezhet irántam, illetve mit lehet ebből kihozni?

2018. dec. 24. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Próbàlkozz be aztmegtudod, feszegesd a határokat! Majd szól ha átlêpted, addig még zöld az út!
2018. dec. 24. 12:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lelki szemetesvödörnek tökéletes vagy számára. Viszont írásod alapján számodra többet jelent mint egy barátot, ezt mindenképp tisztázd vele, bár esetek többségében úgyis tudják ha többet érzel, mint barátságot. Ha viszont nemleges reakciót kapsz, esetleg sajnálkozást, akkor jobb ha szépen lassan leépíted vagy legalábbis visszább veszed a tempot vele, mert így te fogod húzni a rövidebbet, és az piszkosul kellemetlen lesz számodra.
2018. dec. 24. 12:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kihasznál, és élvezi azt, hogy figyelmet, törődést, szeretetet kap tőled, amit a faszijától esetleg nem. Kilépni viszont tutira nem fog a kapcsolatából, ahhoz az emberek többsége gyáva, illetve ha több a jó egy kapcsolatban, mint a rossz, akkor inkább eltűrik a rossz dolgokat is. Sok nő ilyen, nekem is volt ilyesmivel kapcsolatban tapasztalatom, én is elhittem, hogy többet akarhat tőlem, aztán meg mégsem. Beszéld meg vele a dolgot, és hosszabb távon szerintem építsd le őt, mert ebből úgysem lesz az, amit te szeretnél. Azért viselkedik így veled, mert tudja, hogy ezzel fenn tudja tartani az érdeklődésedet, és te loholsz utána, de hidd el, amint konkrétan beszélni akarnál vele az érzéseidről, azonnal kihátrálna. Az emberek többsége ilyen, amíg számukra ez kedvező, addig eljátsszák ezeket a kétértelmű dolgokat, addig tudnak hazudozni önmaguknak és a másiknak, de amint konkrétan rákérdezel, hogy akkor most mi is van, hirtelen minden megváltozik, és te leszel a mocsok szemétláda, hogy is képzelhettél bármi "olyasmit", miközben ők is keményen adták és vették a jeleket, és nem tiltakoztak, hogy "bocs, de ez már túl sok". Tudom, én is így jártam az általam említett csajjal, én lettem a hibás kb. mindenért, és amikor megmondtam neki, hogy miért engedett bizonyos dolgokat, akkor még ő volt felháborodva, és elkezdett hisztizni. Ez a játék csak addig mehet, amíg a másik félnek ez kényelmes, és amíg nem próbálod tisztázni a helyzetet. Mihelyst színt kell vallaniuk, mihelyst nem hitethetik el sem önmagukkal, sem a másikkal azt, hogy ez nem csak játék, és hogy ez egy barátságba nem fér bele, na akkor gyökeresen megváltozik minden. Beszélj a csajjal, különben lelkileg rá fogsz menni. 99%, hogy hazudozni fog, hogy ő nem hibás semmiben, meg hogy te vagy a szemét, amiért többet láttál bele a dologba, na ilyenkor kell azzal visszavágnod, hogy egyébként ő is érzelmileg megcsalta veled a barátját x+1 alkalommal, úgyhogy büszke lehet magára.
2018. dec. 24. 13:19
 4/9 A kérdező kommentje:

Én is ettől tartok sajnos, senki nem lesz hibás akkor se, ez van.

Sajnos én is tudom milyen nehéz kilépni 1 kapcsolatból, volt h nekem se ment.

Tudom, hogy szeret engem, de vajon kit választana , ez azért érdekes kérdés, mert szerintem engem leépíteni se lenne már könnyű több hónap után.

Ha csak 1 barát is az adott illető akkor is nehéz, de simán benne van a pakliban h több vagyok már neki.

2018. dec. 24. 13:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nehéz kilépni egy kapcsolatból, viszont a másikat hülyíteni könnyű. Egyébként nehogy azt gondold, hogy leépíteni ne tudna téged pár perc alatt, ha arról lenne szó. Hidd el, ha szerelmet vallanál neki, azonnal megváltozna minden, és rögtön eltávolítana magától. Viszont egyszer lépned kell, ez így sehová sem vezet, ráadásul lehet, hogy olyasmit látsz bele az egészbe, ami nincs is. Ha igazán érezne irántad valamit, és tisztelne, akkor nem így viselkedne. Ha akar valamit, akkor döntsön, hogy kivel van együtt. Ha vele, akkor ne hülyítsen téged, ha veled, akkor szakítson a barátjával. De ez a legkényelmesebb álláspont. Mindenképpen beszéld meg vele, semmi értelme sincs ezt tovább húzni, csak az idődet és az energiádat pazarlod egy olyan emberre, akitől sosem fogod megkapni azt, amit szeretnél. Csak pótlék vagy neki, semmi több. Tudom, hogy ez most kegyetlenül hangzik, de mivel voltam hasonló helyzetben, sajnos van tapasztalatom.
2018. dec. 24. 13:39
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen, valószínű én is erre a lehetőségre számítok, ezért sem merem felhozni a témát.. addig legalább félig-meddig megkapom amire vágyok.

És még az is lehet h ha nem lenne senkije akkor velem lenne, de így ez nagyon veszélyes...

2018. dec. 24. 14:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként miért volt mérges? Meg azért voltak jelei h bejössz neki? Nem köpted be a fickónak h milyen nője van?
2018. dec. 26. 16:40
 8/9 anonim ***** válasza:

3-as már mindent elmondott.

Tudom, hogy xar, nálam még ezeknél is kevesebb "jel" elég volt, hogy kilépjek ebből a helyzetből, mikor ilyen helyzetben voltam (ilyenek voltak mint egy barátságba már nem beleférő ölelés, 1-1 elkapott szemlesütést, és hasonló apróságok). Én rettenetesen belezúgtam.

Én is sokára tudtam csak dönteni. De magam miatt kivágtam az életemből. Majd ha eléggé fáj, lépsz te is: vagy megkérdezed mi a helyzet, vagy "kiiktatod" az életedből.

2019. febr. 27. 22:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: annyi, hogy én lány vagyok, de szerintem ez most tök mindegy. A fentit pasik is csinálják. (Ami nálam már eleve kiábrándító faktor alap esetben, de ez csak a x+y.adik ilyen volt)
2019. febr. 27. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!