Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat 1 lány ha nagyon sokat foglalkozik veled de nem mondja h szerelmes lenne?
Rengeteget beszélgetünk, chatelünk, bókolgat, dicsér,?get, sok félreérthetőt mond de nem egyértelmű én meg nem igazán merek rákérdezni.
Szoktuk egymás kezét simogatni ha kettesben vagyunk. Ölelgetni, bújni, puszilgatni nyilvánosan is szokott.
Viszont van barátja akivel jól megvannak, meg azt tudom h vannak néha problémák, de alapvetően jól vannak, bár ezt csak úgy tudom, hogy minden jó, ettől bővebben nem sok infót oszt meg a kapcsolatáról. A problémákról is csak onnan tudok, hogy sokszor én vigasztalom meg (nem feltétlenül a párkapcsolati problémáit).
Amikor vmi jó történik vele azt rögtön megosztja velem és sokszor küld képet is magáról ha nem vagyunk együtt.
Sokszor gondol rám és elég sokat álmodik velem. Ezeket mindig elmeséli.
Mit érezhet irántam, illetve mit lehet ebből kihozni?
Én is ettől tartok sajnos, senki nem lesz hibás akkor se, ez van.
Sajnos én is tudom milyen nehéz kilépni 1 kapcsolatból, volt h nekem se ment.
Tudom, hogy szeret engem, de vajon kit választana , ez azért érdekes kérdés, mert szerintem engem leépíteni se lenne már könnyű több hónap után.
Ha csak 1 barát is az adott illető akkor is nehéz, de simán benne van a pakliban h több vagyok már neki.
Igen, valószínű én is erre a lehetőségre számítok, ezért sem merem felhozni a témát.. addig legalább félig-meddig megkapom amire vágyok.
És még az is lehet h ha nem lenne senkije akkor velem lenne, de így ez nagyon veszélyes...
3-as már mindent elmondott.
Tudom, hogy xar, nálam még ezeknél is kevesebb "jel" elég volt, hogy kilépjek ebből a helyzetből, mikor ilyen helyzetben voltam (ilyenek voltak mint egy barátságba már nem beleférő ölelés, 1-1 elkapott szemlesütést, és hasonló apróságok). Én rettenetesen belezúgtam.
Én is sokára tudtam csak dönteni. De magam miatt kivágtam az életemből. Majd ha eléggé fáj, lépsz te is: vagy megkérdezed mi a helyzet, vagy "kiiktatod" az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!