Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy fiúba a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy fiúba a többi lent?

Figyelt kérdés
Még nem volt barátom, és most tetszik egy cigány fiú. Már régóta szimpatikus nekem. Csak attól félek, hogy majd az ismerősök stb bántanak, rossz véleménnyel lesznek majd ezért. Szerintetek mit tegyek?

2018. nov. 14. 09:08
 1/2 anonim ***** válasza:

ne törődj az ismerősökkel, senkinek semmi köze hozzá.

ha valaki beszól, mondd neki ezt: "Utálom a rasszista embereket!"

2018. nov. 14. 12:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Én hasonló helyzetben voltam csak olyan különbséggel, hogy azonos nemű a párom. Nagyon aggódtam, hogy mit fognak szólni hozzá, főleg mert van egy nagyon konzervatív ismerősöm aki gyakorolja a vallását, amúgy laza, de meg van a véleménye az ilyenekről,de szerencsére mindenki jól fogadta és fontosabb volt bekik az, hogy én boldog vagyok. Szerintem ne aggódj emiatt, aki ilyen miatt elítél abnak nem vagy fontos igazán.
2018. nov. 14. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!