Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon sok jóból maradok/marad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sok jóból maradok/maradtam ki?

Figyelt kérdés

Még sosem volt barátnőm. Már évek óta nagyon hiányzik. Annyira jó lennének a közös programok, közös nyaralás. De egy lányt sem találok aki a barátnőm lehetne:(

Szerintem lehet soha nem is fogok.

Eddig csak egy lány volt akit szerettem, de csak néhány hétig, igazából még együtt sem voltunk, csak ismerkedni próbáltunk.

Hogy lehet azt elfogadni hogy nekem nem akar összejönni?

23 vagyok, és nem volt párkapcsolatom 😥

2019. szept. 12. 06:46
 1/6 anonim ***** válasza:

23 vagy!!!! Nem mondom hogy semmi gond,mert van ez a diákszerelem dolog ami szerintem fontos az érzelmi fejlődéshez,de be lehet hozni a lemaradást pár randi alatt. (Sőt csalódások van akit rossz irányba visznek).

"Nincsen rózsa tövis nélkűl" hogy elcsépelt legyek! Elmúlt években érhetett volna rengeteg jó dolog e téren.

Sejtésem szerint dolgozol. Sok nyáriszüneten vagy túl....azokat lányokkal kapcsolatban tölteni nem olyan rossz dolog. Én amikor nálad fiatalabb voltam azt szerettem pár száz forintból is el lehetett menni csajozni. Ott egy séta 2esben éjszaki csillagnézés...egy fagyi ha haza cipelted a tankönyveit (tankönyvosztáskor),szalonna sütés baráti párokkal.....egy McDonalds-ozás mind mind menő dolgok voltak.

2019. szept. 12. 06:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A számítógépedből, a lol-ból aztán végleg nem ugrik i egyetlen egy nő sem!

Ugye ezt fogtad?

2019. szept. 12. 07:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Milyenek a programjaid barátnő nélkül?

Milyenek a nyaralásaid barátnő nélkül?

2019. szept. 12. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak 23 vagy, nem 33. Majd lesz.
2019. szept. 12. 13:51
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

Ugyanez vagyok, csak nem 23 hanem 33...

Szerinted...?

2019. szept. 12. 14:19
 6/6 anonim ***** válasza:
A majd leszre nem szabad alapozni. 20-hoz közel még ezt mondtam, mindjárt 30 vagyok és a majd leszben már nem hiszek. Én úgy érzem, sok mindenből kimaradok. Csak azt látom amit mások kitesznek a Facebookra, de így is hiányérzetem van: első közös lakás, közös programok, nyaralás, születésnapok, filmnézés egymás ölében stb. Bele sem merek gondolni, ezek mellett még mennyi mindenről lemaradok egyedül.
2019. szept. 12. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!