Milyen érzés ha valakinek van mamája, papája? (születésem óta semelyik oldalról nincs 1-se. Csak hogy tudjam mikről maradok, Maradtam le Eddig.15/F
Hát... Ha lenne, valószínűleg nyaranta mehetnél hozzájuk nyaralni, mesélhetnének arról, hogy milyenek voltak a szüleid gyerekkorukban. Eljönnének a ballagásaidra, büszkék lennének rád. És ha eseteg bajban vagy, számíthatsz rájuk (jó esetben). Ha a szüleid pl. nem tudják kifizetni a könyveidet, vagy bármit, akkor adnak rá pénzt. Kb. ennyi.
Egyébként sajnálom... :/
15/L
Szerintem fantasztikusan jó! Sajnálom, hogy nem lehette benne részed! :(
Annyira aranyosak, mindent megtesznek az unokájukért. Nagyon szeretem őket, és félek attól, hogy egyszer el kell tőlük végleg búcsúznom. :(
Nekem van 2mamám és 2papám és mindegyikkel nagyon jó kapcsolatom van már kiskorom óta! Ballagás vagy szülinap alkalmával mindig adtak egy kis pénzt. Meg azt a mama illatot én szeretem :D
Szerencsére lassan meglephetem őket egy kis dédunokával:)
Hát nekem már csak apum anyukája és anyum apukája él. Anyum anyukája volt a mindenem, imádtam náluk lenni, imádtam vele beszélgetni, főzni, bármit. Hát annál rosszabb dolog még nem történt velem, mint mikor ő elmen:( Nem volt nála kedvesebb ember a földön:(
Hát ebből jobb neked, mert nem fájhat az elvesztésük.
amúgy nagyon jó dolog, mert mindig olyanokat engedtek meg, amit anyuék nem, meg mindig olyan kajákat tömtek belénk, amiket anya még nem adott, mert kicsik voltunk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!