Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gondoltatok már rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondoltatok már rá, hogy szövetségre léptek?

Figyelt kérdés
Már, ha csak ezt az oldalt nézzük, akkor is arda jutunk, hogy több száz olyan férfi és kisebb részben nő van, aki elesettnek érzi magát. Gondoltatok már arra, hogy támogassátok egymást?
2019. szept. 11. 19:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

És persze külön vicces, hogy a sikertelen nők es férfiak egyáltalán nem vágynak a többi sikertelen ember társaságára (sem haveri, sem párkapcsolati téren), valójában ők is a sikeresek közé akarnak tartozni, ugyanoda, amit annyira utálnak, így nem lógnak a többi sikertelennel.

(Ez leginkább akkor látszik, mikor valamelyik ilyen csajra szemet vet egy olyan férfi, akin keresztül bekerülhet az irigyelt körbe, ahol ugye csak “kigyúrt üresfejű bunkók”, meg “szoli prostik” vannak. Hirtelen elfelejt minden korábbi barátnőt - persze kb arra az 5 percre, amíg érdekes.

A srácok ilyen szempontból más helyzetben vannak, ők 5 percet sem szoktak kapni)

2019. szept. 14. 05:50
 12/12 anonim ***** válasza:
# 11 Szerintem ez nem így van, vagy akkor én vagyok a kivétel. Én szeretek együtt filozofálni az élet szarságairól, a hozzám hasonló figurákkal. Most ő legyen sikeres vagy sikertelen az életben. Bár én lehet nem számítok incelnek, vagy nem tudom, annyian dobálóznak itt ezzel a divatos szóval, ráhúzva boldog, boldogtalanra, lehet még sokan a jelentését se tudják igazán, csak szeretnek vele revolverezni itt. Nem is értem amúgy miért kell kategorizálni, kb mindenkinek más a problémája, meg az okai, egy kalap al venni mindenkit, feketén-fehéren látni a világot... Előbb azt írtad össze szoktak verődni gyűlölködni, most meg, hogy nem keresik egymás társaságát, akkor most hogy is van ez? :D Mindenki sikeres akar lenni a maga értékrendjében, de ez is mindenkinél más. Az meg hogy irigykedünk a másikra, az emberi természet része, más kérdés, hogy sokan rosszindulatúan, gyűlölködve teszik. Nem lehet mindenki egyforma, milyen unalmas is lenne az élet...
2019. szept. 14. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!