Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetnék „szenvedélyese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék „szenvedélyesebb”?

Figyelt kérdés

Rájöttem arra, hogy nagyon úgy fest ez számomra egy akhilleuszi-pont. Azaz nem vagyok elég „szenvedélyes”.

Nem nézek ki úgy mint egy ogre, dagadt sem vagyok, az iq-m is három számjegyű, meg tudom mutatni a térképen Szicíliát vagy mondjuk Kubát. Törpe sem vagyok (180cm), mosakodni is szoktam és nem szoktam úgy sem beszélni a nőkkel mint betyár a lovával. Szóval semmi különösebb probléma nem kellene, hogy legyen velem elvileg.

De ennek ellenére még soha nem értem el sikert a nők terén. Nem volt még egyetlenegy párkapcsolatom sem. A prostikon és meleg férfiakon kívül (hetero vagyok) senki nem akar szexelni velem, mindenki csak visszautasít.

Nem tudom mi lehet a probléma velem, pedig még nem vagyok antiszociális sem, sőt könnyen tudok barátkozni idegenekkel.

Így valószínűnek tartom, hogy az a fajta láng, tűz, fellobbanás amit a nők éreznek amikor egy számukra vonzó pasit meglátnak belőlem egyszerűen hiányzik. Olyan lehetek a nők szemében mint egy kialudt tűzhely.

Ha elolvassuk, akkor sok nő (még itt az oldalon is) amikor megkérdezik tőlük, hogy mitől vonzódnak szexuálisan egy férfihoz akkor azt írják, hogy már amikor ránéznek kialakul bennük a vonzalom, érzik a "kémiát". Nem kevesen azt is írták, hogy már a tekintetében megérzik a szenvedélyességet.

Ezért van, hogy amikor jönnek az arab meg olasz szeretők, akkor nekik a nők egyből szétteszik a lábikóikat, mert ők olyan „rettentően szenvedélyesek”. (sok arab barátom van, tudom miről beszélek).

Ha valaki mondjuk kövér, mint egy hordó hatalmas sörhassal, modortalan, beképzelt és annyira tompa, hogy a szótárban ő lehetne az illusztráció a balgaság mellett, de mellette nagyon szenvedélyes akkor minden esetben őt fogják választani a nők egy szenvedélytelen de minden más téren fullos pasival szemben.

A kérdésem:

Hogyan tudnám felébreszteni ezt a tüzet? Milyen módon lehetne bellobbantani ezt a lángot, hogyha a nők megpillantanak akkor azt gondolják, hogy "hú, ezzel a pasival én de jót szeretkeznék". Egyszóval hogyan lehetnék „szenvedélyesebb”?

#szex #tánc #tűz #szenvedély #láng #vágy #arab szerető #olasz macsó #de lefeküdnék ezzel a pasival
2019. szept. 11. 01:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Na jó, de min változtassak? Hogyan „fejlődjek”?

2019. szept. 20. 03:05
 12/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
Pl. a gondolataiddal nem untatod a csajt randin, inkább hagyd őt mesélni magáról, sokat kérdezz tőle, mert mindig a kérdező irányít. És ha majd ő is kérdezget, na akkor lehet esélyed nála.
2019. szept. 20. 14:54
 13/14 A kérdező kommentje:

Bárcsak így lenne. Mert alapvetően én szeretek hallgatni másokat, szívesen meghallgatom miket mondanak. De sajnos nagyon sokszor szinte már szinte harapófogóval kell kihúzni belőlük minden mondatot. És azért a végtelenségig nem kérdezgethetek én...

Mellesleg meg én általában el sem szoktam jutni a randiig, legtöbbször nem is írnak vissza.

2019. szept. 20. 20:32
 14/14 Ypszilon1980 ***** válasza:

Persze az nem jó, ha alig beszél, viszont az annak a jele, hogy nem vagy neki szimpi. Ilyenkor anno én 5 perc után azt mondtam, hogy bocsi, de szerintem mi nem illünk össze és felálltam, megköszöntem, hogy eljött, ennyi.

Mivel a csajozás neked nem annyira megy és hát természetesen a lényeg az, hogy eljuss randiig, ezért neked sok lánnyal kell megismerkedni, legalább 30 lány kell ahhoz, hogy 1-2 randi összejöjjön és érdemes felkészülni arra, hogy miről fogsz vele beszélgetni. Egyébként, ha egy csajnak szimpatikus vagy randin, azt észreveszed azonnal, máshogy néz rád, eleve mindig a szemedbe néz, csábosan próbál közelíteni feléd. De egyébként te is keresheted az alkalmakat arra, hogy megérintsd.

2019. szept. 20. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!