Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék szenvedélyesebb?
Figyelt kérdés
Együtt vagyok egy lánnyal mát egy ideje. Ő nagyon szenvedélyes, de én meg visszafogott, félénk vagyok.(ezt szégyenlem is magamba) Ezt már ő is szóvá tette, hogy szerinte nincs elég szenvedély, tűz. Szeretem a lányt úgy hogy nem akarom el veszíteni ilyesmi végett. Szeretnék mindent meg tenni hogy szenvedélyesebb legyek.2013. máj. 14. 10:35
1/5 anonim válasza:
Hát ha ez nincs meg benned alapból akkor csodát nem lehet tenni.
De miért vagy félénk a pároddal? Fiatal vagy? vagy tapasztalatlan? Mert ha egyik se akkor végképp semmi okod rá.
2/5 A kérdező kommentje:
18 és enyhén fogalmazva tapasztalatlan :D
2013. máj. 14. 10:39
3/5 anonim válasza:
Akkor ezért van :D
Szerintem csak idő kell neked semmi más
Ha erőlködsz azon,h szenvedélyesnek tűnj az látszani fog (de szerintem nem is fog menni).
Én is ilyen voltam csak lányban :)
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos attól félek, hogy ha hamar nem eszközölök valamilyen változást elveszíthetem őt.
2013. máj. 14. 11:28
5/5 anonim válasza:
Valahogy el kell engedned magad...ami nehéz én aztán tudom :)
Magabiztosnak és határozottnak kell lenned.A te barátnőd,szert téged,kíván téged és megtudod neki adni amit akar...ennek kell járnia a fejedben!
Talán egy kis alkohol segíthet,hogy eltűnjenek a gátlásaid vagy legalábbis oldódjanak.
Ha egyszer sikerül teljesen elengedned magad utána már sokkalsokkal könnyebb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!