Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Természetszerető társat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mangyang kérdése:

Természetszerető társat találni? F24

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pest megyében lakok, 24 éves vagyok és rettenetesen szenvedek attól, hogy nem találok hozzám hasonló párt. Errefelé nincs olyan lány, aki igazán szeretne túrázni, mozogni, szeretné az állatokat, vonzódna a vidéki lét felé és imádná a szexet. A legizgalmasabb dolog a világon. Csak idióta libákkal találkozom mindenhol, akik a shoppingoláson és piláson, bulizáson kívül nem bírnak mást csinálni, fingjuk nincs mit akarnak az élettől... Nem is folytatom, ha valaki mégis ismerne egy ilyen nőszemélyt, kérem irányítson hozzá. Létezik egyáltalán ilyen lány manapság?

2019. szept. 9. 14:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Pedig sokan vagyunk, te keresgélsz rossz helyen.

Októberben pár barátnőmmel megyünk majd az Alpokba több napos túrára, kempingezéssel egybekötve.

22/L

2019. szept. 9. 15:13
 2/9 anonim ***** válasza:

Probalj szervezett turakra menni pl Barakaval, szoktak menni lanyok parban.

Az elmult 3nyaron vegigtoltam 1 het caminot,egy fjallravent,iden 2 szakaszt a Kek Turan, Balatonkort bringaval, igaz ezeket a parommal, de nem vagyok csodabogar, biztos h mast is vonz ilyesmi.

2019. szept. 9. 17:31
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
Szóval, kockás pléden akarsz dugni, egy kis tisztáson...
2019. szept. 9. 19:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Baraka, Békatutaj, Eupolisz. Túra, társaság, jó kedv, hozzád hasonló emberek:) A korod miatt leginkább a Békatutajt javaslom (meg árban is), tapasztalataim szerint ott ált. fiatalabbak vannak.
2019. szept. 9. 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem jól indulsz a kérdésnek. Nem olyan lányt kell találni, hanem lányt kell találni, akit magadba tudsz zúgatni annyira, hogy a világ végére is követ. Csak hogy veled lehessen.
2019. szept. 9. 20:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Na, tök jók a válaszok :D köszi
2019. szept. 9. 21:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Én meg vidéken élek, férfiként szeretem a háziállatokat, meg úgy általában állatbarát vagyok, viszont azt én sem értem, hogy miért jó egyeseknek minden hétvégén hegyet mászni, meg túrázgatni. Minden 3. embernek társkeresőn is ez a hobbija, igen, főként a nőknek. Szóval nem tudom merre keresel, de próbáld ki bármelyik társkeresőt.
2019. szept. 9. 21:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem kell minden hétvégén túrázni, de egy remek dolog. Jól ki lehet szűrni vele a - már elnézést - hülye pláza pi***kat. Ugyanis azok nem tesznek semmit, ami kicsit is megeröltető. Aki kimegy a vadonba az biztosan szereti a természetet, van egy alapvetően fontos érdeklődési köre.
2019. szept. 9. 23:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Jelen! :) Én nem is párt, de ilyen érdeklődési körű barátokat szeretnék. :D
2019. szept. 9. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.