Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Két kisgyerekkel is lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két kisgyerekkel is lehet pasit találni?

Figyelt kérdés

Az apuka elhagyott mikor kiderült a 2. terhesség.

Lehet 2 gyerekkel randizni? Meg lehet ígyis találni a szerelmet?

Tapasztalt emberek valasza erdekelne :)

Ja, és nem mindenáron pasizni akarok,csak én is emberből vagyok!

2018. dec. 7. 07:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
30%
Miért ne lehetne? Millió példa van rá.
2018. dec. 7. 07:48
 2/17 anonim ***** válasza:
16%
Persze hogy lehet. Csak annyival hátrányosabb hogy jelezned kell a férfi felé, mosollyal, egy két ráutalással stb
2018. dec. 7. 07:51
 3/17 anonim ***** válasza:
69%

persze.

csak hogy fognak beleférni a 2 kicsi mellett randik?

nem rosszindulatból kérdezem, nekem is van gyerekem, és bizony eléggé lefoglal.

2018. dec. 7. 07:54
 4/17 anonim ***** válasza:

Persze, lehet. De eleve olyannal ismerkedj aki kezdettől fogva elfogadja ezt a helyzetet. Két kisgyerekkel kevesebb időd jut másra, esetleg lehetnek spontán helyzetek amikor nem tudsz menni a megbeszélt találkozóra.

Én a helyedben nem törekednék összeköltözős kapcsolatra,olyan társ lenne jó aki Mellettetek van, de időt kap arra,hogy ismerkedjetek, és kölcsönösen elfogadják egymást a gyerekekkel.

Szerintem olyan férfi akinek van gyereke,jobban el tudja ezt a helyzetet fogadni, bár akkor a kölcsönösség alapján Neked is számolnod kell az Ő gyerekével,esetleg másik családhoz kötődésével.

2018. dec. 7. 07:58
 5/17 anonim ***** válasza:
Lehet persze, csak olyan férfit kell keresned ki már megkomolyodott és a szándékai is komolyak. Sokan szerintem egy ilyet megtudva menekülőre fognák vagy csak szimplán ítélkeznének. Sok olyan dolog van/lehet ezen kívül is ami úgymond lehetséges probléma. Mondok egy példát, hogy értsd mire gondolok. Tegyük fel, hogy találsz egy férfit akinek komolyak a szándékai és felmerül az, hogy van-e lehetőség összeköltözésre vagy pedig arra, hogy idővel vele esetleg szeretnél-e közös gyereket. Meg kell beszélni az ilyen dolgokat és nyílt lapokkal játszani, ha kell már az első randi alkalmával közöld az illetővel, hogy neked van kettő kisgyereked.
2018. dec. 7. 08:14
 6/17 anonim ***** válasza:
Persze hogy találhatsz, engem sem zavarna ha az adott nőnek gyereke lenne. Nekem is van kettő. Elváltam. Találhatsz olyat aki elfogadja.
2018. dec. 7. 08:20
 7/17 anonim ***** válasza:
90%

Erre a kérdésre csak pozitív választ fogsz kapni.

Senki nem szereti kitenni magát annak a mocskolódásnak, amit akkor kap az ember (privatban is), ha leírja, hogy nála semmi esélyed nincs, és az ismerős férfiak 90%-a is így gondolja. Főleg, hogy egyedül álló nőnél már 1 gyerekkel is komolyabb logisztika van egy mezei vacsorához, mint levinni egy zsiráfot a metróba.

Így viszont én leszek az egyetlen 0 pontos, és lesz egy csomó pozitív komment. Ne lepodj meg, ha a valóság mégis mást mutat.

2018. dec. 7. 08:22
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Csak az a kerdes, milyen alakod van 2 gyerek utan, eleg jol nezel-e ki? Mert a pasikat leginkabb csak ez erdekli. Ha jo a tested, nem gond a 2 gyerek sem, de ha maradt 1-2 extra kg, akkor biztos lehetsz benne, hogy senkinek sem fogsz kelleni.
2018. dec. 7. 08:25
 9/17 anonim ***** válasza:

#5. Mondhatja amit a férfi "hallani szeretne", kifarolhat x idő után, mert krízishelyzet van, de összeköltözni az Istennek nem akar, mert már megégette egyszer magát és ugye fél, + ott a felelősség. Jó alak ide vagy oda, nem lesz egy sétagalopp az tuti.

32/f

2018. dec. 7. 08:34
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Nőként bármilyen külsővel, bármilyen személyiséggel, bármilyen élethelyzetben, bármikor találhatsz pasit.
2018. dec. 7. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!