Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Két kisgyerekkel is lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két kisgyerekkel is lehet pasit találni?

Figyelt kérdés

Az apuka elhagyott mikor kiderült a 2. terhesség.

Lehet 2 gyerekkel randizni? Meg lehet ígyis találni a szerelmet?

Tapasztalt emberek valasza erdekelne :)

Ja, és nem mindenáron pasizni akarok,csak én is emberből vagyok!

2018. dec. 7. 07:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
10: Ez egy boduletes hulyeseg. Regizz ide noi nicket hasznalva, es te is megtapasztalod. Kapsz 5 privit, amibol 5-ben azt kerdezik, hogy "korod? hany kg vagy? hol laksz?" - mintha valami elado hataslo lennel, es osszeszorulhat a szived a halatol, hogy o hajlando ezen valaszaid alapjan merlegelni, hogy megfelelsz-e neki egy dugasra. Ha barmelyik valaszod nem megfelelo, mert pl nem a szomszedja vagy, onnantol beszelgetni sem hajlando veled a ferfi, mert o "valos emberi kapcsolatokra vagyik". En meg ugye robot vagyok, mint tudjuk. Tenyleg tok jo nonek lenni... Es milyen fura, hogy ilyen lenyekkel nem akarom megdugatni magam, ugye?
2018. dec. 7. 09:40
 12/17 anonim ***** válasza:
hát... szerintem kicsi az esélye, hogy olyan palit találj aki komolyan is akar tőled valamit. szexpartner, barátság extrákkal, félkomoly kapcsolat könnyen lehet. de a legtöbb pasi nem akarja majd más gyerekét nevelni. ettől függetlenül jól ellehettek. de van olyanra is példa ismerőseim körében, hogy olyan csajjal jött össze akinek már 3 gyereke volt, és ő még csinált neki 2őt :) attól is függ neked mi az izlésed, stb.
2018. dec. 7. 09:49
 13/17 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem ez attól is függ, mennyire vagy elhízva.
2018. dec. 7. 09:51
 14/17 anonim ***** válasza:
50%

Lehet.

Kisgyerekkel még könnyebb.Mert azért ne felejtsük el, hogy a gyerekek is meg tudják keseríteni az új kapcsolatot.A kicsi még könnyen elfogad, alkalmazkodik.

Én 13 és 6 éves gyerkőcökkel váltam.Három évig voltam egyedül.

Lett párom, lett közös gyerekünk, de a lányom aki most 12, nagyon megnehezíti a dolgunkat.

Én arra figyeltem, hogy senkit nem mutattam be a gyerekeknek, csak azt, akit tudtam, hogy marad is.Nem volt havonta új apuka, nem költöztünk össze-vissza.

Lehet találni, de ne kelljen akárki és bármi áron.Válogasd meg.Lesz sok aki csak szexet akar, azzal sincs baj, ha nyílt laokkal játszotok, de a szerelmet is meg lehet találni.

2018. dec. 7. 10:03
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
#11 Nemcsak ilyen férfit találhatsz, hanem bármilyet. Persze ha nagyon válogatós vagy külsőre, akkor nem biztos, hogy találsz olyat, aki tetszik.
2018. dec. 7. 12:40
 16/17 Rockarc ***** válasza:

Incelek tomegei vannak, akik arra varnak, hogy egy szoba alljon veluk. Az mas kerdes, hogy a sex utan ebbol mennyi marad, de ismerve az eselyeiket, akar allando kapcsolat is lehet belole. Nehezsegek vannak boven. 2 igen kicsi gyerek mellett, nem a ferfiak vilagga szaladasa lesz a gond, hanem az, hogy energiad nem marad a noi szerepre, az anyai mellett. Visszaolvasol par oldalt, te is megtalalod, hogy meg egy mukodo kapcsolatot is mennyire megterhel, nemhogy egy 0-rol inditott, randik soran ismeretlenekbol szelektalas utan, meg ez is menjen.

A masik, hogy az ilyenek megszolitani az eletben nem fognak, tehat neked kell felvenni a gatyat, es randira hivni oket. Tudom, kiabrandito. Harmadreszt, ezekben azert tulteng a lenezes, sovinizmus es tarsai, tehat egy csomo gatlas, defekt, igy szinten szelektalni kell a meg kikupalhato, vagy a teljesen remenytelenek kozul.

Mindezt 2 kis gyerek mellett. Hat meber legyen a talpan, aki erre kepes. En a helyedben a gyerkocokkel foglalkoznek, raersz akkor part keresni, amikor 3+ -os lesz a kisebbik. Te most elsorban anya vagy, es a gyerekek igenyet is figyelembe kell venned, ok pedig 100%-ban teged akarnak. Igazabol 200%-ban, szoval a szetszakadas garantalt. Kitartast!

42F

2018. dec. 7. 19:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Találni biztos találsz, csak nem biztos, hogy a férfi ideálodat. Nem sértés. Nem tudom, hogy hány éves vagy, hogyan nézel ki de azért eléggé leszűkült a választási lehetőséged.

Nagy eséllyel a középkörű vagy felette lévő, elvált gyerekes férfiak alkotják majd a repertoár fő részét.

Legalább is attól függ, hogy mire vágysz, élettársa akivel tervezhetsz vagy szimpla szeretőre. Ha csak szerető kell azt biztos találsz, fiatalabbat is.

2018. dec. 7. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!