Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetnék egy nagyon szép fiatal barátnöt ha ilyen vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon zárkozott vagyok és szükszavú, és abszolút nem merek kezdeményezni,félek az elutasítástól igaz még sosem volt részem benne mert soha sem mertem élöben,de tudom hogyha nem igen tudnék szóval tartani egy lányt ha még igent is mondani, szociálisan visszahúzódó lévén nincs olyan jó beszélökém mindig kerültem társaságot kimaradtam dolgokból ha lehetett stb.

Bár én már utasítottam el 10 lányt életem során akik akartak volna vmit, de egyik sem volt elég szép vagy elég fiatal, és kb úgyvagyok vele hogy egy lány nekem csak akkor számít ha nagyon szép és fiatal.

Hátrány hogy még magamra annyira nem vagyok igényes tehát nem sportolok, és amúgy átlagosnak mondanám magam külsöre. Ezenkivül nem vagyok ambiciozus igazából eléggé unom az életet, azt hogy 30 éve már egyedül vagyok. A másik súlyos hibám hogy nem tudok ki lépni a komfortzónámból extrém nehéz, de ez amúgyis kapcsolódik elözökhöz.

Nem is tudom hogy mi lenne a megoldás. Az idö nagyon telik és véges, vmit kezdenem kellene magammal hogy sikerem lehessen lányoknál. Gondoltam talán edzeni kellene vagy vmi hobbit is mert az hogy munka után gép elött töltöm nap nagy részét nem vissz elöre, esetleg ha növelném vagyont akkor azzal vonzóbb lennék nem tudom, vagy talán csak ki kellene mozdulnom a komfortzónámból.

15-21 éves korosztály ami tetszik nagyon szépségben a legjobbak.

Mit tehetnék az ügy érdekében?

2019. szept. 8. 19:36
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
76%

Az egy dolog, hogy egy hamvas, csinos tinilányhoz 10/9,9 férfi vonzódik (= bármikor kérdés nélkül megdugná), de párkapcsolatban lenni vele egy egészséges 30+ éves férfi fejében meg sem fordul.

Ezért vagy beteg, haver, nem az a baj, hogy beindít egy tizenéves kiscsaj (bár egy szint alatt már az is gáz, 14-15 évesekre izgulni necces), hanem az, hogy te párkapcsolatot szeretnél vele!!

2019. szept. 9. 18:11
 42/43 anonim ***** válasza:
Gyerekek,nem tudom észrevettetek-e itt egy kommentet,egy hasonló helyzetben levő 37 éves férfi írta,az adat mellett az incel szó volt leírva. Tudjatok,az mi? Egy csapat faszi,aki úgy gondolja,hogy a férfiaknak alanyi jogon jár a szex,és az ő akaratukból lenne csak meg a szeretkezes,az államnak ezt finanszíroznia kellene,mindemellett pedig ok döntenek el,hogy kivel szexelnek,a kiválasztott nőknek pedig nincs beleszólása ...azért ez már a pedofilsagon is túlmutat,és kérdező,bármennyire is faj ezt beismerni,nem egészséges,hogy 30 évesen 15 éves gyerekekhez vonzódik. Lehet,hogy már nincs korhatár,de erkölcsileg azért meg van,és ezt egy jóravaló szülő sem fogja engedni.
2020. jan. 23. 23:14
 43/43 anonim ***** válasza:
100%

"...egy hasonló helyzetben levő 37 éves férfi írta,az adat mellett az incel szó volt leírva. Tudjatok,az mi? Egy csapat faszi..."

Es mi van a noi incelekkel? Ok is faszik?

Amugy az incel az, akihez nem vonzodik es visszautasitja az ellenkezo (vagy amelyiket preferalja) nem.

35F incel

2020. jan. 23. 23:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!