Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetnék egy nagyon szép fiatal barátnöt ha ilyen vagyok?
Nagyon zárkozott vagyok és szükszavú, és abszolút nem merek kezdeményezni,félek az elutasítástól igaz még sosem volt részem benne mert soha sem mertem élöben,de tudom hogyha nem igen tudnék szóval tartani egy lányt ha még igent is mondani, szociálisan visszahúzódó lévén nincs olyan jó beszélökém mindig kerültem társaságot kimaradtam dolgokból ha lehetett stb.
Bár én már utasítottam el 10 lányt életem során akik akartak volna vmit, de egyik sem volt elég szép vagy elég fiatal, és kb úgyvagyok vele hogy egy lány nekem csak akkor számít ha nagyon szép és fiatal.
Hátrány hogy még magamra annyira nem vagyok igényes tehát nem sportolok, és amúgy átlagosnak mondanám magam külsöre. Ezenkivül nem vagyok ambiciozus igazából eléggé unom az életet, azt hogy 30 éve már egyedül vagyok. A másik súlyos hibám hogy nem tudok ki lépni a komfortzónámból extrém nehéz, de ez amúgyis kapcsolódik elözökhöz.
Nem is tudom hogy mi lenne a megoldás. Az idö nagyon telik és véges, vmit kezdenem kellene magammal hogy sikerem lehessen lányoknál. Gondoltam talán edzeni kellene vagy vmi hobbit is mert az hogy munka után gép elött töltöm nap nagy részét nem vissz elöre, esetleg ha növelném vagyont akkor azzal vonzóbb lennék nem tudom, vagy talán csak ki kellene mozdulnom a komfortzónámból.
15-21 éves korosztály ami tetszik nagyon szépségben a legjobbak.
Mit tehetnék az ügy érdekében?
29-es
Nem dobnám ki azért,legszebb éveit velem töltötte és valszinüleg már belészerettem évek alatt, az úgy más lenne.
Vannak jó tulajdonságaim is...
Csak a rosszakat gyüjtöttem ki mert azokon kellene változtatnom hogy jobb ember lehessek..
EZ már 30 évesen is rettentő gáz, de 10-20 év múlva kifejezetten hányingerkeltő. 15 éves kislány egy egy 50 éves fazonnal?
Készuülj fel, hogy egyszer egy apuka átfogja rendezni az arcodat.
50 évesen vagy házas leszek, vagy beletörödtem hogy magányos maradok ennyi.
Az már extrém eset... itt tudok 43röl akinek 18 éves barátnöje van de 50 röl még csak úgy hallottam hogy fizetett érte, vagy mint az egyik válaszoló írta mentális probléma
En is igy vagyok ezzel vaszki, csak nem 15, hanem 20-25 es gyermektelen. Errol lemaradtunk, baratom....
35F incel
Ez nem pedofília. Te efebofil vagy. Pont ugyanolyan beteg, mint egy pedofil, csak amit te művelsz, az nem büntethető, a beleegyezési korhatár miatt. Ahogy egy gerontofil se büntethető, ha csak 70 feletti nőket tart vonzónak, de ettől még mentálisan beteg.
A legjobb, ha belenyugszol, hogy ez a vonat már elment. Ha 20-25 évesen nem volt sikered ennél a korosztàlynál, akkor 30+ évesen felejtős.
Sok tinit vonz egy korodbeli férfi. De ennek két oka van: anyagilag támogatja, és szexuálisan tapasztalt. Az bónusz, hogy sok 30 éves igencsak jól néz ki, arcra és testre is a legjobb formában vannak.
Egy csóró, bojler testű, szűz, és mentálisan beteg 30 éves lúzer nem éppen a hamvas tinik álma. Mondjuk másoké sem.
30 éves korom elött egyáltalán nem akartam semmi kapcsolatott kb csak munkának meg gépezésnek éltem illetve csak magamra gondolva kerülve társaságot. Nem vagyok gazdag de van saját lakásom és több millio megtakaritasom szóval anyagi tekintetben nincs gondom.
Minden egeszseges es normális férfi vonzódik a serdülökhöz vagy te úgy vagy vele megtudod hogy 17 akkor már nem izgat de másnap már 18 és már igen? Fura.
Azért külsöre se vagyok ronda,csak annyi hogy sose edzettem vagy sportoltam de nem vagyok se kövér se sovány,arcom se csúf.
Mentálisan beteg meg részedröl állhat fent hogy ismeretlenül itélkezel,kb ez lehet az egyetlen örömöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!