Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetnék egy nagyon szép fiatal barátnöt ha ilyen vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon zárkozott vagyok és szükszavú, és abszolút nem merek kezdeményezni,félek az elutasítástól igaz még sosem volt részem benne mert soha sem mertem élöben,de tudom hogyha nem igen tudnék szóval tartani egy lányt ha még igent is mondani, szociálisan visszahúzódó lévén nincs olyan jó beszélökém mindig kerültem társaságot kimaradtam dolgokból ha lehetett stb.

Bár én már utasítottam el 10 lányt életem során akik akartak volna vmit, de egyik sem volt elég szép vagy elég fiatal, és kb úgyvagyok vele hogy egy lány nekem csak akkor számít ha nagyon szép és fiatal.

Hátrány hogy még magamra annyira nem vagyok igényes tehát nem sportolok, és amúgy átlagosnak mondanám magam külsöre. Ezenkivül nem vagyok ambiciozus igazából eléggé unom az életet, azt hogy 30 éve már egyedül vagyok. A másik súlyos hibám hogy nem tudok ki lépni a komfortzónámból extrém nehéz, de ez amúgyis kapcsolódik elözökhöz.

Nem is tudom hogy mi lenne a megoldás. Az idö nagyon telik és véges, vmit kezdenem kellene magammal hogy sikerem lehessen lányoknál. Gondoltam talán edzeni kellene vagy vmi hobbit is mert az hogy munka után gép elött töltöm nap nagy részét nem vissz elöre, esetleg ha növelném vagyont akkor azzal vonzóbb lennék nem tudom, vagy talán csak ki kellene mozdulnom a komfortzónámból.

15-21 éves korosztály ami tetszik nagyon szépségben a legjobbak.

Mit tehetnék az ügy érdekében?

2019. szept. 8. 19:36
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
88%

Most 30+ vagy, és te is csak öregebb leszel. 40, 50 és 60 évesen még kevésbé lesz esélyed ennél a korosztálynál.

Szerinted mennyire egészséges, hogy csak a fejlődésben lévő gyerekeket tartod szexuálisan izgatónak?

23 éves korig fejlődik a test. Onnantól, hogy teljesen felnőtt, téged már taszít.

Semmit se tegyél az ügy érdekében, inkább kezeltesd magad.

Mielőtt egy felbőszült apa kezel ki végleg.

2019. szept. 8. 20:00
 12/43 A kérdező kommentje:

Utolsó nem érdekel, törvényileg teljesen legális 14 felett...

Lehet hogy neked a narancsbörös milf tetszik kiélt öreg arccal lógó mellel magánügyed, de nehogy megszabd már hogy nekem mi

2019. szept. 8. 20:02
 13/43 anonim ***** válasza:
90%
Na de várj, ez valami fétis? Tehát ha 20-nak hiszed, de kiderül, hogy 20, akkor is bejön? Vagy a születési dátumra lelankad? És fordítva? Ha 20 éves, de cseszett rossz állapotban van? Akkor még jó, mert feláll a korára?
2019. szept. 8. 20:11
 14/43 A kérdező kommentje:

Na mind1,kár volt itt kérdezni,bár legalább jót nevettem, én vagyok a beteg, nem te aki 30 éves férfinak idösebb nöket ajánl, pff..

Érdekes a sokat bulizó ismeröseimnek 10-15 évvel fiatalabb barátnöik vannak dehát itt gyakorin az már pedofilia lenne meg lehetetlen. Meg itt a 30-50 es a csúcsnö elég furcsa és érdekes. Egészségetekre.

2019. szept. 8. 20:12
 15/43 anonim ***** válasza:
89%

Ha ez nem egy buta troll kérdés, akkor beteg vagy! Nem is kicsit!

Hagyd a lányokat a fenébe, maradj szingli mert ha erőszakoskodással se éred e a célod.

2019. szept. 8. 20:13
 16/43 A kérdező kommentje:

13-as

Azt mondtam hogy nagyon szép/szép lányok,nyilván van olyan is aki 20 évesen ki nézz akár 30-nak is azok nem tetszenek...

Egy fiatal lánynak van egy olyan szép arca, amely idösebb korban már nincs meg. 21 éves volt a legidösebb eddig amit kb összekevertem egy 18-assal annyira fiatalos volt... De kb 23 év felett abszolút nincs meg az a kislányos arc ami annyira tetszik.

2019. szept. 8. 20:15
 17/43 anonim ***** válasza:
90%

Beteg vagy...

22/L

2019. szept. 8. 20:16
 18/43 anonim ***** válasza:
91%

Remélem egy apuka ellatja a bajod!

22/L

2019. szept. 8. 20:19
 19/43 anonim ***** válasza:
84%

Rájöttem, kire emlékeztet a kérdező.

https://www.youtube.com/watch?v=yrBB1FTb5VY

2019. szept. 8. 20:20
 20/43 anonim ***** válasza:
94%

Azért a 14 éves hamvas kislány, és az általad felvázolt 50+ nők között van pár átmenet.

Az a baj, hogy mivel még nincs párkapcsolati tapasztalatod, nem tudhatod, amit mi itt már igen: egy 30 éves mentálisan egészséges felnőttnek és egy 15 éves mentálisan egészséges kislánynak nincsen közös témája, nincsenek közös céljaik, sőt őszintén szólva nem is nézik egymást potenciális partnernek.

A helyzet az, hogy ennek ellenére nincs veszve teljesen a dolog. Ismerek egy párt, ahol a pasas 45 és 50 között van, a lány idén lett 18 éves, jövőre esküvő, és már a lány 17 éves korának vége óta együtt vannak.

DE!!!

Ott egyik fél sem egészséges mentálisan. A kislány egy mérgező családban nőtt fel, ahol szinte semmikor, semmiben nem számíthatott a sokszor alkoholmámorban leledző apjára, aki ráadásul már 2 éve nyugdíjas, tehát elég idős is volt már a születésekor is. Ez a kislány azért született, mert a szülei így "ünnepelték meg", hogy bár papíron elváltak korábban, de mivel anyagiak miatt egyik sem tudott elköltözni, ezért egy fedél alatt maradtak - az általános hangulat ugye nem ideális volt... -, de aztán csak összejárogattak megint.

A férfi pedig egy manipulatív genyó, ezt többször is tapasztaltam.

Ettől függetlenül javaslom hagyd békén ezeket a kislányokat, mert mint mondták, apuka begorombulhat.

Erre is van példám: van itt a városban egy hozzád hasonló énektanár. Általános iskolásokból és középsulisokból álló kórusokat vezet, szakmailag profin. Emberileg viszont...egy nagy nulla a csávó. Soha nem jött még össze kettessel kezdődő korú lánnyal, és mind a tanítványa volt. Sajnos a szakmai sikerei miatt nem rúgják ki, pedig megérdemelné. Egyszer egy apuka állt a sarkára, amikor a 16 éves lányát rávette, hogy költözzön oda hozzá - a tanár ekkor 45 volt kb. Egyszer csak valahogyan ripityára tört az egyik karja a tanárnak egy sajnálatos balesetben, amit pár nagydarab ukrán úriemberrel együtt szenvedett el. Rendbejött, de pár hónapig bal kézzel kellett vezényelnie...

Szóval javaslom inkább a pszichoterápiát.

2019. szept. 8. 20:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!