Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Összejönnétek egy olyan pasival, aki nem szeret külföldre utazni, de még itthon se foglalt le soha egy szállást sem?

Figyelt kérdés
Eddig 2 alkalommal jártam külföldi nyaraláson, de olyan gyenge az angolom, hogy mindkét kiruccanás során gátlásos és feszélyezett voltam, ha meg kellett szólalni. Nem is éreztem magamat jól (családdal voltam) idegen nyelvi közegben, de alapból se szeretek utazni, mivel - bár van jogsim - a vezetés is bénán megy (eltévedek GPS-el is) és ezért egy 60 km-es kiruccanás is egy Párizs-Dakar kihívás lenne nekem. Belföldön is ha mentem valahova szüleimmel, mindig a testvérem rendezett szállást, programot, kaját, utazást stb. Ha nyaralásról van szó, akkor azt se tudom eszik-e vagy isszák.

2019. szept. 7. 21:18
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

"Szüleid mindentől féltettek? Milyen neveltetésben nőttél fel?"

Semmilyen neveltetésben nem részesültem. Szüleim állandóan dolgoztak és nem is diplomásak tehát semmit nem ismertem meg a világról általuk.

2019. szept. 8. 10:05
 22/26 Hamvas rétihéja ***** válasza:
100%
Milyen szobafoglalási etikettről beszélsz. Szerintem túl sokat képzelsz bele. Mikortól meddig, hány embernek, milyen szoba típust (általában kínálnak egyszerűtől az "elnöki lakosztályig"). Ha online rendeled meg akkor még beszélned sem kell senkivel. Mikor megérkezel a hotelbe, megmondod, hogy van foglalásod, mi a neved és kész. Odaadják a kulcsot és ennyi.
2019. szept. 8. 10:34
 23/26 anonim ***** válasza:
75%
Haver, ezzel a saját szegénységi bizonyítványod állítod ki. Engem az utazás jobban formált és fejlesztett, mint az egyetem, vagy bármilyen képzés.
2019. szept. 8. 10:41
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Belföldi utazással mi a gond? Magyarul beszélsz, nem?

Nem, nem jönnék össze egy ilyen pasival, nem azért mert nem beszél angolul, hanem mert nem képes alap dolgokra. Gondolom szorongós típus vagy. Én is ilyen voltam, most sem szeretek pl. kaját rendelni telefonon. Pedig recepciósként dolgozom egy hotelben. Ja igen..rengeteg vendéggel nincsen közös nyelv, és tudod hogy oldom meg? Fordítóval. Mivel 2019-ben van internet, és van fordító program. És ezzel még egy kis jó kedvet is belecsempészünk a bejelentkezésbe. De vannak olyan szállások is, ahol semmit sem kell kommunikálnod senkivel. Például a bookingon apartmanoknál nagyon sok olyan megoldás van, hogy a kulcs, ami nyitja a lakást ott van egy széfben az ajtónál, szépen elküldenek neked emailben minden infót. De egyébként az angolod csak attól fog javulni, ha használod. Senki, tééééényleg senki nem fog még csak csunyán nézni sem, ha te nem tökéletes angollal szólalsz meg BÁRHOL is vagy...hidd el...ha csak makogsz, akkor sem fog történni semmi rossz...

23/L

2019. szept. 8. 20:36
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szeret utazni az engem túlzottan nem zavarna. Én pánikbeteg vagyok a legtöbb közlekedési eszközön, kivéve autóban, de ott is csak akkor nem szorongok, ha én vezetem. De esélytelen, hogy repülőre szálljak.

Ettől függetlenül néha szeretek elmenni nyaralni, kirándulni, de főleg inkább a közelbe és belföldre.

Veled inkább az a gond, hogy teljesen önállótlan vagy.

2019. szept. 9. 14:14
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Jó, így a hozzászólásaidat olvasva neked nem az utazás a bajod, hanem az önállóság, ami viszont nagy hátrány.
2019. szept. 9. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!