Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek egy olyan pasival, aki nem szeret külföldre utazni, de még itthon se foglalt le soha egy szállást sem?
"Mondjuk itthon nem tudom, mi a gondod. Azért neked is van elképzelésed, hogy lehet szállást foglalni, főleg ebben a korban."
Az etikettel van gondom. Nem tudom mi a folyamata a szállásfoglalásnak, mire kell figyelni, hogyan kell rendezni stb. Lényegében ritkán nyaraltam belföldön a családdal, de akkor is mindig testvérem rendezett mindent.
Hát bocsi de nekem a leírás és a hozzáfűzött infók alapján inkább kicsit életképtelennek tűnsz. Alapszintű valamilyen nyelvtudás és általános talpraesettség nem lenne hátrányos. Lépj ki a komfortzónádból és gyakorolj.
Én nagyon szeretek utazni és ez nagy hátrány lenne.
Az ilyen történetekről mindig a nagyszüleim jutnak eszembe akik 60 fölött vannak, három szót tudnak angolul abból is az egyik a sör, de bejárták a fél világot és még érettségijük sincs.
Nem az a baj, hogy nem vagy talpraesett, nekem az a negatívum ebben, hogy kész tényként írtad le és te ezen nem is akarsz változtatni. Mintha nem tudnál tenni ellene. Azért egy szállást lefoglalni nem nagy cucc, esküszöm a bankba feszélyezettebben érzem magam ha be kell mennem.
A mindennapi élet simán letudható közös nyelv nélkül, voltam már boltban, étteremben, előre lefoglalt szálláson, ahol nem értettük egymás nyelvét, de mégsem volt semmi gond.
A középfokú angol segít valamicskét, bár szvsz ha a másik is alap/középfokon beszél csak és kettőtöknek teljesen más az akcentusotok, akkor nem biztos hogy előrébb vagytok :p.
Viszont legvégső esetben ott a google fordító, ami a rizikósabb szitukat is megoldja (ha valami bonyolultabbról van szó, pl elveszett iratok stb).
Én 2 idegen nyelven -angol,spanyol- is majdnem tökéletesen megértetem magamat, így az, ha valakinek még angolul sincs igénye makogni, az velem nem játszik egy ligában. Pláne, ha egy belföldi utazást se tud magának elintézni, olyan szinten mulya és/vagy kényelmes.
Bocsesz!
Egyébként vannak otthonülős nők is, köztük keresgélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!