Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka, hogy nem jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy nem jön össze nekem mostanában semmilyen randi?

Figyelt kérdés

Azt nem mondom, hogy nem próbálkozik nálam senki, mert nagyon is sokan, de olyanok sosem, akik nekem is tetszenenek.

Pedig nincsenek túl nagy igényeim a külső terén, nem filmsztár külsejű srácokkal jártam sosem, és nem várok el semmi extrát a másiktól, csak hogy legyen értelmes, magabiztos, optimista, tehát olyan, akivel jól tudom magamat érezni.

Nem értem, mi lehet a probléma, pedig én nyitottnak érzem magam.

2019. szept. 4. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Paramétereid írd le légyszi! Meg milyen az alakod és a hajad hossza? Utána leírom, mi a baj.
2019. szept. 4. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Na most randi előtt túl sokat a belsőről nem tudsz, tehát mégiscsak külső alapján szelektáod ki őket. Ami egyébként nem baj, csak jobb ha ezt belátod te is. Szóval az az oka, hogy válogatsz nemes egyszerűséggel. Amíg fiatal vagy ez nem probléma.
2019. szept. 4. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
2019. szept. 4. 19:33
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg átlagos vagy, akiből 12 egy tucat. :) De az is lehet, hogy egyenesen csúnya vagy és ezért le se xarnak. :D
2019. szept. 5. 00:09
 5/5 anonim ***** válasza:
62%

Mindjárt elmorzsolunk egy könnycseppet. :D

5 perces néma "komment csend" a szegény magyar lánynak, akinek csak válogatnia kellene. :)) Szervezzünk neked "gyűjtést" esetleg, hívjuk össze az ország szép adoniszait egy helyre, hogy csak ki kelljen választanod egyet!? :D

2019. szept. 5. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!