Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Főleg pasik! Van köztetek aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg pasik! Van köztetek aki még mostanában is játssza a "taktikát" hogy nem keresi egyből a lányt? Hanem mondjuk csak pár nap múlva.

Figyelt kérdés
24/L

2018. máj. 28. 16:41
 1/10 WheneverYouWant ***** válasza:
Ez nem taktika.. egyszerűen más dolgunk van vagy csak túl fáradtak vagyunk meló után.
2018. máj. 28. 16:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem érdekel, akkor nem, ha eszembe jut, őt is ágyba kéne vinni. Akiért oda vagyok, mindegy mikor a nap 24 órájában, ha csak 5 percem van akkor is.
2018. máj. 28. 16:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. máj. 28. 16:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Sosem csináltam.

Mi pontosan a sztorid?

2018. máj. 28. 17:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Közös barátok bulijában futottunk össze, így látásból már ismertük egymást, ő eggyel fölöttem járt még gimiben és most beszéltünk másodjára, először csak futólag és úgy tűnt, hogy eléggé egy hullámhosszon vagyunk. Végülis bénáztunk egy sort az elköszönéskor mert egyikün se mondott semmit hogy na most akkor mi lesz és azóta semmi (a buli pénteken volt) És a gáz az hogy érzem hogy most már ennyi nap után nem fog bejelölni csak nem értem miért :D
2018. máj. 28. 17:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A felnőtt párkapcsolatokban vagy, kb. a húszas éveidnek a közepén.

Gondolom a pasi is kb. ezt a korosztályt képviseli. Nos, lehet, hogy papíron már felnőtt, de a gondolkodása nem ezt tükrözni.

Ne haragudj, de én attól függetlenül nem jósolok nagy jövőt ennek az egésznek, hogy tényleg csak taktikázik, mint egy tini, vagy valójában nem akar téged.

22/N

2018. máj. 28. 17:43
 7/10 peca1000 ***** válasza:
100%

Tudja a nevedet? Vagy te az övét? Rákeresel Facebook-on, bejelölöd, ès üzensz neki.

Ha megvan a telefonszáma, felhívod.

2018. máj. 28. 17:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen csak sajnos én olyan vagyok hogy ha megszakadok se jelölök be pasit, mert úgy vagyok vele neki kell megtenni az első lépést...
2018. máj. 28. 17:52
 9/10 anonim ***** válasza:
68%

Az első lépés a felnőtté váláshoz a gyakorikérdéseken kezdődik: A 24/L-t írd át 24/N-re.

Mindenki, aki magát többnek akarja mutatni, mint ami, N-et ír L helyett.

2018. máj. 28. 18:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

"Köztudott", hogy ha viszonylag gyorsan vesszük fel a kapcsolatot, akkor jujj, tapadósak, needyk vagyunk, azaz valami gond van velünk, és jön az elutasítás. Ti neveltétek erre a férfiakat.

Vagy lehet azért nem teszi meg az első lépést, mert unja az ilyen életképtelen kiskirálykisasszonyokat, mint te. Így jártál.

2018. máj. 28. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!