Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túlságosan naiv voltam és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan naiv voltam és elszállt felettem az idő?

Figyelt kérdés

Próbálkoztam oly sokszor és amikor elbuktam úgy voltam vele,hogy majd idővel sikerem lesz és találok egy lányt,aki értékeli majd a lelkemet.ismerkedj,mutasd meg önmagad.

Az évek viszont elteltek és senkit nem találtam.

Akkor az én lelkem nem is szép?

2019. szept. 4. 18:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem ő úgy gondolta, h amikor kapcsolatban voltak.

De ezek a típusok amúgy is kihalöban vannak. A legtöbb sajnos nem érti, hogy az apró gesztusok a legnagyobbak néha.

2019. szept. 4. 18:43
 12/17 Lazy Lover ***** válasza:
6%
Haver te nem tudom hol èlsz de ideje felèbredned a mai “nõk” le tojàk a lelked 100% ban a külsõt nèzik
2019. szept. 4. 18:48
 13/17 anonim ***** válasza:
33%

A külső fontos igen, aki mást mond az hazudik. Akárcsak az aki azt állítja, hogy a nők leszarják, ki milyen ember. Biztos van ilyen is, de igenis fontos mind a kettő. Ha nem passzolunk lelkileg, mentálisan, akkor felőlem lehet valaki akármilyen kedves, jó pasi, ha a világnézetünk és a gondolkodásmódunk alapjaiban nem passzol. És lehet valaki külsőre olyan, hogy összepisilem magam tőle, ha lelkileg 0.

Attól még, hogy itt egyesek ennyire megkeseredettek, nem kellene egy kalap alá venni az összes nőt, és úgy beállítani az egész párkeresést, mintha nektek, vagy a többi férfinak nem lennének elvárásai a nők külsejét tekintve...

2019. szept. 4. 19:26
 14/17 anonim ***** válasza:
34%

Aki most a szívemben van, elsősorban a kisugárzása miatt került oda. Utána figyeltem fel a belső és külső értékeire.

Nem érdekel hogy kevés a pénze és az sem hogy mit dolgozik.

Hidd el, vannak még olyan felfogású nők, mint én! Mindig akkor talál az ember valakit, amikor nem keresi.

2019. szept. 4. 19:53
 15/17 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó: tuti, hogy jobb pasi, mint egy átlag pasi.
2019. szept. 4. 19:56
 16/17 anonim ***** válasza:
31%
Seperd már el innen magad ezzel a kisugárzás dumával, mert unalmas nagyon.
2019. szept. 4. 21:47
 17/17 Rockarc ***** válasza:

Hm, azert nem vagytok semmik sracok, szepen belementek a nehezitett terepre.

Aki ugy gondolja, hogy "nem szep", az miert akar a neten a fotojaval ismerkedni?

Akinek rossz a helyesirasa, az miert chatelget, meg forumozik?

Aki nem tud beszelni, annak minek kapcsolat?

Vajon mi azon a meglepo, hogy lopott kepekkel beszelgetsz 18 csajjal, es a "csunyakra" meg senki nem ir? Akkor ott pontosan ki a kreten, es ki rontja a tobbiek eselyet?

Az pedig orok kerdes fog maradni, hogyan lesz a csunya pasiknak jo nojuk? Mert vannak, akiknek hiaba van penzuk azoknak sincs baratnojuk. Gondolkoztatok mar azon, hogy a negativ kisugarzason kivul mi kozos meg bennetek? Gyavasag, kishituseg, nogyulolet. Utos kombo, hogy eleted vegeig ne legyen nod.

43F

2019. szept. 4. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!