Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy sok srác rám mosolyog, de nem kezdeményeznek?
Nem vagyok azért vak, látom, hogy ha valakinek nem vagyok közömbös, és úgy néz rám, hogy látom, hogy tetszem neki, de a legtöbb ilyen esetben mégis az van, hogy nem lépnek semmit.
De vajon miért nem? Pedig viszonzom a dolgot.
Ja és nem az ilyen nocsabaszokrol beszélek, akik flortolosek, ezek ilyen visszafogott srácok.
Kizárólag olyanok kezdeményeznek rendes beszélgetést, akik meg már iszonyúan nyomulnak, és egyébként sem tetszenek nekem, ez valamiért mindig így van. :(
Mi lehet a gond?
23L
Akkor rendszeresen összefuttok?
Hát szerintem ő nem akar semmit ha többször is találkoztok. Ha akarna csak összeszedné magát mondjuk a második alakolmra.
Te is visszafogott lány vagy?
Vagy tul jonak talal magahoz, vagy az van, hogy nem vagy olyan jo no, akivel mutatkozni merne. Ezt szerintem te jobban meg tudod itelni, hogy melyik verzio lehet.
Az ilyen felenk sracoknak rohadt sok becsipodott hulyeseg van a fejukben, oriasi a megfelelesi kenyszeruk, nemcsak a nok fele, hanem az ismerosok fele is. Csak a legtutibb csajjal jonnenek ossze, de ott meg ugye eselyuk sincs. Ezert van az, hogy csak mosolyognak, de lepni mar nem lepnek. Nekik eleg a jel, hogy tetszettek neked es onnantol mar megy is az elutasitas. Ne foglalkozz veluk, serultek lelkileg.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!