Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy sok srác rám mosolyog, de nem kezdeményeznek?

Figyelt kérdés

Nem vagyok azért vak, látom, hogy ha valakinek nem vagyok közömbös, és úgy néz rám, hogy látom, hogy tetszem neki, de a legtöbb ilyen esetben mégis az van, hogy nem lépnek semmit.

De vajon miért nem? Pedig viszonzom a dolgot.

Ja és nem az ilyen nocsabaszokrol beszélek, akik flortolosek, ezek ilyen visszafogott srácok.

Kizárólag olyanok kezdeményeznek rendes beszélgetést, akik meg már iszonyúan nyomulnak, és egyébként sem tetszenek nekem, ez valamiért mindig így van. :(

Mi lehet a gond?

23L

2019. szept. 4. 16:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet félénk srácok és nem mernek kezdeményezni. Nem gondolják hogy lenne esélyük nálad.

Ha észre veszed amikor néznek mosolyogj rájuk, az bátorításkent hat.

Hogy viszonzod az érdeklődésüket?

2019. szept. 4. 16:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg előtted már más csajoknál próbálkoztak és jól pofára estek. Nekik a biztos megoldás az ha mondjuk te kezdeményezel valami buta kis ürüggyel.
2019. szept. 4. 16:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ha látják hogy rögtön viszonzod, elkezdik azt hinni hogy talán mégse vagy olyan nagy szám, mint elsőre látták, mert akkor megközelíthetetlenebb lennél. Vagy az zavarja őket hogy túl hamar viszonzod, ők meg beijednek. Lehet hogy ez is benne van. Akik nem tetszenek, velük meg megközelíthetetlen vagy és ők így hajtanak érted.
2019. szept. 4. 16:59
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Szorakozik veled hagyd keress jobbat
2019. szept. 4. 17:18
 5/12 anonim ***** válasza:

Elég gyakori eset amit az 1-es is írt.

De nincsenek szabályok, te is kezdeményezhetsz beszélgetést legalább.

2019. szept. 4. 17:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Én is rájuk mosolygok, volt, akit meg is szólítottam már.
2019. szept. 4. 18:13
 7/12 anonim ***** válasza:
30%

És, hogy szólítottad meg? hogy..."mi f**asszt bámulsz?

:)

2019. szept. 4. 18:37
 8/12 A kérdező kommentje:
Semmi extra, amit éppen a helyzet hozott. :D
2019. szept. 4. 18:45
 9/12 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Biztos zavarban volt és nem tudta mit mondjon hirtelen.

Pedig ha már te kezdeményeztél akkor akkor nagyban segítettél neki.

Hogy alakult azzal akit megszólítottál?

2019. szept. 4. 18:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok kiigazodni rajta. Kétszer volt ilyen, akkor röhögött meg zavarba jött kicsit, meg utána ő is volt, hogy poénkodott kicsit velem, de néha meg kb. rám se néz, nem nagyon értem.
2019. szept. 4. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!