Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon felénk fiúkkal/férfiakkal hol, hogyan lehet megismerkedni, ha vissza sem néznek legtöbbször?
Félénk, de egyébként érdekes, intelligens fiúk elvannak a magukban, pl tömegközlekedésen.
Én is kifejezetten zárkózott típus vagyok, de azért próbálom megerőltetni magam néha szemkontaktust felvenni szimpatikusnak tűnő emberekkel, de kb. észre sem veszik.
Volt olyan is, idősebb férfival beszélgetni próbáltam, és annyira zavarba jött, hogy 2 szóban válaszolt és lefagyott...
Bulikba ritkán járok, de ott is ugyanez a helyzet. Eddig egyszer ismertem meg egy ilyen fiút, mert a barátai próbáltak "felszedni", én pedig vele igyekeztem beszélgetni inkább, amúgy akkor sem kezdeményezett volna mikor ott ültünk közvetlen mellette.
Hol, hogyan érdemes így ismerkedni? Bulikban ritkán vannak, ahogy én is, más programokon szintén, tömegközlekedésen, ahol gyakran látok pedig esélytelen, hiszen vissza sem néznek, de van egy olyan érzésem, hogy akkor sem kezdeményzenének. :)
Kedves, igazán :D
Szoktak, de nem azok, akik nekem tetszenek, mint ahogy a fenti példa is illusztrálni kívánta.
Miért kezdeményezne? Hozzá van szokva a sértegetéshez, elzavaráshoz, lenéző mosoly keretében történő "kedvesen" lekoptatáshoz. Inkább nem szalad tátott szájjal a f**erdőben.
Én se kezdeményeznék, nem hiányzik a sértés vagy a lenéző kedvesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!