Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az erősen túlsúlyos nőknek miért ennyire torz legtöbbször az önképe?
Figyelt kérdés
úgy értem hogy 60 kilós fiukat jelölnek (akik nyilván a vékony rendes nőknek nem kellenek, mert nem férfiasak)
de akkor is...egy 100 kilós nő nem képzeli el, hogy kézenfogva járkál egy gizda fiuval?
Vagy úgy gondolja, hogy ettől majd ő jobb ember lesz ,hogy a kövérsége ellenére is vékony fiut sikerült szereznie?
2019. júl. 28. 13:42
1/15 anonim válasza:
Barátnőim közül sokan teltkarcsúnak vagy ducinak minősülnek, és majdnem mindegyik boldog párkapcsolatban él egy “gizda” férfivel van együtt. Én vagyok az, aki meg a soványka a baráti társaságban, és érdekes, nekik több az önbizalmuk éd a kisugárzásuk is határozott, ezt mondanád meg róluk. Páran vagyunk még lányok közül 50-60 kg közötti súlycsoportba nők közül, nekem valahogy nem tűnik úgy, hogy ez bennem meglenne pl.
2/15 A kérdező kommentje:
de azért a bizonyos gizda fiukat te lerázod, mert úgy érzed, hogy neked jobb jár.
a gizda fiu is "biztosan jó valakinek"
csak nem neked.
uncsi.
2019. júl. 28. 13:52
3/15 anonim válasza:
Nézd meg a legtöbb 100+-os nő nem kövér férfival van. Kövér a kövéret üti. A kis vézna csávóknak is ez a tipus jön be valamiért. Nem tudnak betelni a ducival. 🤷♀️Ki érti ezt?
4/15 anonim válasza:
Sok vékony srácnak,a teltebb nők jönnek be.Sok ilyen párt látni manapság.
5/15 anonim válasza:
Kérdezd meg azokat a kövér nőket, akik jelölgetnek téged. Attól hitelesebb választ senkitől sem fogsz kapni. Vagy ez már nem menne kérdező?
6/15 anonim válasza:
Van egy haverom, innen ismerem a GyK-rol. 160cm, 50kg, 40 eves. Megkert, szerezzek neki azsiai feleseget, kriterium: "minel szejjelebb van folyva, annal jobb".
7/15 anonim válasza:
Mert ma már egy nő sem "kövér", hanem "plus size szépség"...
9/15 anonim válasza:
Azt vettem én is észre, hogy a kövér csajok sokkal több önbizalommal rendelkeznek és többnyire a jól kinéző szépfiúk is sorban állnak előttük. A lényeg ebben az, hogy a kövérnek nem kell diétázni meg a súlyán agyalni, mert abból él ami van, ezáltal nem depressziós hanem elfogadja magát.
10/15 anonim válasza:
Azta... Minden második válasz arról szól, hogy a duci nőknek vékony pasijuk van. Más kérdéseknél meg megy a sírás, hogy a férfiak milyen válogatósak és nem kell nekik az a nő, akin már van pár plusz kiló... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!