Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az erősen túlsúlyos nőknek miért ennyire torz legtöbbször az önképe?
Figyelt kérdés
úgy értem hogy 60 kilós fiukat jelölnek (akik nyilván a vékony rendes nőknek nem kellenek, mert nem férfiasak)
de akkor is...egy 100 kilós nő nem képzeli el, hogy kézenfogva járkál egy gizda fiuval?
Vagy úgy gondolja, hogy ettől majd ő jobb ember lesz ,hogy a kövérsége ellenére is vékony fiut sikerült szereznie?
2019. júl. 28. 13:42
11/15 anonim válasza:
A női magazinok miatt, amik teljes káoszt idéznek elő a nők fejében. Azt sugallják nekik, hogy csak a csont és bőr testalkat a szép, de a kövér nőket meg arra tanítják, hogy fogadják el magukat, és hogy a férfiaknak nincs joguk a kövérségük miatt visszautasítani őket. Mindennek az az eredménye, hogy minden nő kövérnek tartja magát, csak a kövérek nem.
12/15 anonim válasza:
Nem csak a kövér nők, mindenki szebbnek látja magát a tükörben mint amilyen a valóság. Átlagos izomtalanul vékony csajoknak is a kockás hasú címlap férfi kell. Ha nem meg ezek mellett a pofija is csinos a lánynak akkor aztán huhúúú... 10/10-és legyen a pasi és minimum lakás, autó, jó fizu, vezető beosztás.
13/15 anonim válasza:
Az önképnek semmi köze ahhoz, hogy milyen alkatú ember tetszik.
Én vékony vagyok, egészséges önképpel, és nagyon bejönnek a telt nők.
35/F, 60 kg
14/15 anonim válasza:
Amúgy ezt én sem èrtem,hogy egy igényes pasinak,már ha az...miért kell 120-160 kg os nő?Az a kategória már nem túl gusztusos....És még a poén hogy ezeknek a nőknek hatalmas önbizalmuk van....csak nem értem mire?
15/15 anonim válasza:
Persze, eddig azon ment a sírás, hogy a nők nem kezdeményeznek. Ha meg mégis, akkor az a baj? Mert nem tetszik. Tehát a "nők" az csakis csini csajokat jelent. A "férfiak" meg az összes lúzert, miért is? Most tudod, mennyit ér egy 50 kilós nőnek amikor 130 kilós pasik jelölgetik. Semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!