Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehetne izmosabb lábú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne izmosabb lábú nőkkel megismerkedni?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hol lehetne olyan nőket megimserni, akiknek az átlagnál izmosabb a combja és a vádlija. Valamiért csak az ilyen alkatú nőkbe tudok beleszeretni.

2019. aug. 20. 02:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Kondiban, erőemelő bajnokságokon.
2019. aug. 20. 02:31
 2/16 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is csinos ha egy nő sportosabb. Ha a comb, vádli is izmos az is szerintem nagyon vonzó.

Bár nekem ez még nem jelent kizárólagosságot, hogy csak ilyenekkel jöjjek össze...

2019. aug. 20. 03:41
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Futó klub a Margit szigeten vagy a Városmajorban. Bármelyik amatőr futóverseny, vagy TT.
2019. aug. 20. 04:14
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Futóversenyen, teljesítménytúrán, kerékpáros versenyeken, kerékpártúrákon, ezekhez kapcsolódó közösségekben, edzőcsoportokban.... (futanet.hu, otprobatokioba.hu, tturak.hu, redhotrun.hu, maratonman.hu, spartanrace.hu ...stb.)
2019. aug. 20. 08:18
 5/16 anonim ***** válasza:
83%
Edzőteremben, hobbi sportversenyeken, teljesítménytúrákon. Mondjuk az utóbbi kettő csak akkir jöhet szóba, ha te magad is olyan szinten sportolsz, hogy tudod tartani a tempót az izmos női lábakkal.
2019. aug. 20. 09:56
 6/16 A kérdező kommentje:

Bajnokságokon, versenyeken szerintem a nők mindennel el vannak foglalva, csak ismerkedéssel nem. Pláne "külsősökkel".

Konditeremben nem tudom, mennyire ismerkedősek a nők, szerintem oda csak edzeni járnak, és jellemzően olyanok, akiknek van valakijük.

A teljesítménytúrák nem lehetnek rosszak, majd talán én is kipróbálok ilyeneket, a hosszú gyaloglásokat szép környezetben én is szeretem és jól bírom.

Az a baj, hogy bár atletikus alkatom van és magas vagyok, nem nagyon űzök nők által is kedvelt sportot, pláne olyat, ahol lehet kötetlenül beszélgetni a többiekkel. Másrészt nem feltétlenül egy sportőrültet akarok kifogni, akinek semmi más témája nincs, csak a versenyek, edzések, szákásítás, tömegnövelés és a makrók, hanem olyat, akinek van egy normális élete is, és a sport, mozgás ennek szerver részét képezi.

2019. aug. 20. 11:27
 7/16 anonim ***** válasza:
77%
Az aktív, sportos életmód nem zárja ki a többi érdeklődési kört. Másrészt bár engem pl sok dolog érdekel, a sport miatt olyan társat keresek, aki tudja velem tartani a tempót és nyaralások alkalmával is kész velem egész napokat menni wellnessben döglődés helyett.
2019. aug. 20. 11:41
 8/16 A kérdező kommentje:

Én sosem voltam wellnessben döglős fajta. Inkább túráztam, bicikliztem, de ha együtt vagyok a társammal, olyan mozgásformákat preferálok, amik a természethez kötődnek és lehetőséget adnak beszélgetni, a környezet megfigyelésére, és közösen megélni az élményt, azon túl is, hogy csak fizikailag egymás mellett vagyunk.

Sajnos eddig általában elég finnyás barátnőket fogtam ki, olyanokat, akik hamar elfáradnak, nyafognak, zavarja őket a legkisebb hideg, a civilizáció hiánya. Jó lenne végre olyat találni, akit kicsit keményebb fából faragtak, és ezt a testalkata is tükrözi.

2019. aug. 20. 11:55
 9/16 anonim ***** válasza:
83%

“versenyeken szerintem a nők mindennel el vannak foglalva, csak ismerkedéssel nem.”

Egy BSI futóverseny nem igazi bajnokság (legalábbis a több ezer indulóból egy tucatot leszámítva nem az). Inkább a teljesítés a cél, és mindig van felvezető esemény, közös bemelegítés, etc. Simán lehet ismerkedni ilyen helyen. Persze, nem a hosszútávú országos bajnoki címre hajtó csajt kell megkörnyékezni

2019. aug. 20. 12:16
 10/16 anonim ***** válasza:
76%

#5-ös voltam. Nem véletlenül javasoltam a sportversenyeket. Természetesen lehet ismerkedni az ilyen rendezvényeken. Nem "külsősökkel", ahogy írod, hanem résztvevőként :) én nem ismerkedni járok ezekre a versenyekre-van férjem-de így is rengeteg új ismerősre teszek szert az ilyen rendezvényeken.

Kicsit azért vicces, hogy átlagosnál izmosabb nőt akarsz, de a sportőrült nem jó :D

Azt azért elárulom neked, hogy heti két zumba órától, vagy havi 1-2 óra bicajos kirándulástól senkinek nem lesz tökéletes vádlija.

2019. aug. 20. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!