Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehetne izmosabb lábú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne izmosabb lábú nőkkel megismerkedni?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hol lehetne olyan nőket megimserni, akiknek az átlagnál izmosabb a combja és a vádlija. Valamiért csak az ilyen alkatú nőkbe tudok beleszeretni.

2019. aug. 20. 02:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#10: Szerintem azért vannak átmenetek. Nem body buildert keresek, nem is súlyemelőt vagy karate világbajnokot, csak olyan nőt, akin azért látszik, hogy nem okoz neki gondot a mozgás, és esztétikus, erős, egészséges alakja van, nem nyápic és nem löttyedt, elhízott. Budapest frekventált helyein járva kb. 10 nőből 2 ilyen, nem hiszem, hogy ők mind megszállott sportőrültek lennének. Aki pl. rendszeresen biciklivel jár mindenhova, vagy egészséges mértékben szerepel valami fizikai sport, aktivitás a napirendjében, annak általában kívánatos, szép formája van.
2019. aug. 20. 14:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem versenyszinten sportol, nem sportőrűlt, olyanból elég sokféle alkat megfordul ilyen rendezvényeken résztvevőként, nem külsősként, nem nézőként. Szerintem menj ki egy ilyen eseményre, és nézd meg, kik indulnak. Van, aki túlsúlyosként kezd el kocogni, aztán lehet, hogy nem lesz látványos fogyása, de megizmosodik, jobb lesz az állóképessége, átrendeződik a teste, még akkor is, ha sose lesz nádszál vékony.

Azért több esélyed van ilyen emberrel összejönni, ha te is résztvevő vagy, nem csak külsős nézelődő, hiszen aki ilyen életet él, jellemzően hasonlók között érzi jól magát, és hasonlók közül választ társat.

2019. aug. 20. 14:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Úristen, milyen kérdés ez, szóval a lábába szeretsz bele te idiot.
2019. aug. 20. 14:46
 14/16 A kérdező kommentje:
#13: Nem a lábába szeretek bele, de ahhoz, hogy kialakuljon bármilyen vonzalmam egy nő irányába, szükségét érzem, hogy szépnek és vonzónak találjam. Hiába minden egyéb pozitívum, ha egy nő nem kívánatos szexuálisan. Valakinek a nagy csöcs a mániája, valakinek a szőke haj, valakinek a baba-arc. Nekem az izmos, formás láb a fétisem. Ezen kívül szinte minden másban toleráns vagyok.
2019. aug. 20. 14:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, te is rendelkezel hasonló paraméterekkel, mint amit elvársz. :-)
2019. aug. 20. 15:31
 16/16 A kérdező kommentje:

#15:

Ez buta válasz. Én 193 cm vagyok, de nem várom el, hogy a barátnőm is ennyi legyen. Szeretem, ha egy nőnek homokóra alakja van, akkor is, ha nekem nincs. Nem biztos, hogy azért, mert én mániákusan vonzódom az izmosabb lábú nőkhöz, nekik is ugyanerre van igényük visszafelé. Lehet, hogy egy gyorskorcsolyázó vagy terepbiciklis nőnek a magas, életvidám és intelligens férfiak a gyengéik, és onnantól nyert ügyem van. :)

2019. aug. 20. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!