Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a facebook-on látható egyetemista csajok 95%-át azonnal elfogadnám barátnőmnek?
Mert kanos vagy.
És nem jártál még egyetemre.
Az átlagos emberek tanulni vannak egyetemen. Róluk kevés bármit találsz!
Nem vagyok egyetemista, nem is foglalkozok vele, hogy mások azok-e, de én is szinte csak szép lányokat szoktam látni facebook-on (mondjuk Pesten Hallottam kommentek között).
Azt nem értem, hogy miért csodálkozol, hogy jól néz ki a barátjuk, ha a lányok is...
/L
1. Facebookra általában a csinosabbak töltenek fel rendszeresen képeket, így csak őket veszed ott észre.
2. A filter, photoshop csodákra képes.
3. Én olyan egyetemre járok, ahol 80% lány(Elte) és hidd el nekem, talán 30% mondható jó nőnek.
Ó, pedig ma már egy filteres alkalmazás is tökéletesen elég ahhoz, hogy tök mást láss képen, mint élőben, csak kis gyakorlás kell, na meg a legelőnyösebb pózok.
Miért nem jó neked egy trafikos csaj, hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!