Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereséshez beválnának a profi fotóssal elkészített képek?
ma 15:34
Szóval nem kell profi fotós, de azért jók a profi fotós képei és akár fizetsz is érte. :D
Lepontozhattok, de attól még a fotós az fotós.
Nem minden fotós által készített profi kép feltétlenül beállított.
Sok férfi modell "természetes", "nem beállított" képeit komplett gárda gondolja ki, fényképezi le, válogatja és még a veletlenszerü Facebook üzenetet is marketingesek gondolják ki.
Éss bejön.
Első kézből tudom, csináltam egy ideig.
Társkereső profilokhoz profi fotóssal általában beállított képeket szoktak érteni. Azok nekem nem tetszenek, nem életszerűek.
De például ha valaki olyan profi fotós által készült képet használ, ami nem előre beállított, hanem mondjuk futóversenyen készült, az jó lehet, az nem mű, egy futó futás közben nem mutatja másnak magát, mint amilyen valójában, még akkor sem, ha poénból bevág egy jópofa pózt, és azt kapja el a fotós.
Rengetek botrányos társkereső képet látni:
idegen autó előtt pózoló, tükörbe szelfiző, ágyban fetrengő, a volt nője csak félig levágva a képről, gyerekkel a nyakán, műhelyben, nem beszélve a napszemüveges, homályos, fejre állított, félig háttal álló fotókról, stb. - ezeknél jobb a profi fotós, főleg ha nem műteremben készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!