Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit várhatok a profi fotók után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit várhatok a profi fotók után?

Figyelt kérdés

26 eves srac vagyok. Jó vágásúnak tartanak. Évek óta olvasgatok önfejlesztő könyveket, amik sokat segítettek.

Közel 7 hónapja pedig konditerembe járok ami el is kezdett látszani. Nem akarom túlzásba vinni, sportos alkatot szeretnék.

A közösségi médiaban sose voltam aktív, nemigen van fent rólam kép. Viszont most eldontottem, hogy csináltatok egy rokon al, aki régóta a szakmában van.

Mit várhatok? Azt hiszem előnyösebb az ismerkedésben is.

Ki mit gondol?

2019. szept. 2. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:
82%

Semmit.

Ha jó vágásúnak tartanak, akkor mi a kérdés?

Önfejlesztő könyvekkel semmit nem érsz, mind1 ha az árát elkajálod/eliszod.

"Nem akarom túlzásba vinni" nem is nagyon tudnád ne aggódj.. vagy azt hiszed az izom úgy nő mint a dudva?

Profi fotóssal képek meg minek. Elkezdesz vele ismerkedni, képen leszel egy 9-es pasi, élőben meg 6 és jön majd a pofáraesés mert csalódik a lány.

2019. szept. 2. 19:32
 2/3 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem “profi fotó” nem tesz valakit vonzóbbá, legalábbis a képen levó fotografikus, mūvészi fényhatások által még nem lesz valaki jóképūbb. Ha valaki jól néz ki, az sima telefonnal készített képekbōl is meglátszik. Aki nem néz ki jól, arról készülhet bármilyen nagyfelbontású fotográfiai bravùr, attól nem lesz szebb az illetō. Végülis nem a kép minōségét és felbontását s kompozicióit stb. értèkeljük, hanem a képen szereplō személyt.
2019. szept. 2. 20:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell profi fotó, de ha mégis szeretnél akkor csak olyat amin természetesnek tűnsz, ne beállított művit.
2019. szept. 2. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!