Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkereséshez beválnának a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereséshez beválnának a profi fotóssal elkészített képek?

Figyelt kérdés
2019. szept. 3. 14:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%

Ha lány vagy, szerintem igen. Férfinél olyan bájgúnáros.

N

2019. szept. 3. 14:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze online társkeresésnél működik egy-egy jól beállított fotó, de aztán jön az első randi, a partnered rájön, hogy kicsit sem úgy nézel ki mint a képeken és rögtön ki is ábrándul. Persze nyilván nem hátrány ha egy kicsit igényesebb a fotód, nem mondjuk olyan amiket az oroszok raknak ki előszeretettel, de magadnak is jobb ha nem ferdítesz túl sokat a valóságon.
2019. szept. 3. 14:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Minek a profi kép? Ha találkoztok, szerinted nem fogja észrevenni, hogy a valóság nem olyan szép, mint a képek?
2019. szept. 3. 14:44
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Az első randiig. Sokkal kiábrándítóbb képet fogsz utána nyújtani, ahhoz viszonyítva, mint amit alapból egy természetes kép után.
2019. szept. 3. 14:55
 5/14 anonim ***** válasza:
37%

Működhet.

Mert az összes hülye fotósnak hiszi magát aki tud telefonnal fényképezni (mindenki).

És egy kép nem csak pozitív, negatív irányba is tud csalni. Aki meg ilyen fotókat néz, mindig 5x-ösére nagyitja a látott hibákat fejben, mert sok a beállított kép..

Szóval ha nincs szemed a fotózáshoz meg érzéked semmi, akkor jobb ha profira bizod. Mondd neki, hogy átlagos képet csináljon, nem muszáj hogy bájgunár legyen. Ez a munkája tudja hogy kell.

2019. szept. 3. 14:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem, a természetes élethelyzetekben készült fotókon jobban látszik a természetes énje az embernek.
2019. szept. 3. 15:00
 7/14 anonim ***** válasza:
64%

#6 profi fotós könnyebben csinál természetes benyomást keltő képet, mint a sok gyökér önjelölt, telefonnal hadonászó "fotós".

És ezzel nem leszolni akarok senkit, nekem sem sikerült még magamról értelmes képet készíteni, nálam pozitív irányban szoktak meglepődni a nők, amikor a hülye képeim után élőben meglátnak.

Persze emiatt kevesebben is írnak vissza társkereső oldalon, ezért én is fontolgatom a profi fotóst.

Számos visszajelzést kaptam, hogy valóság jobb mint a fotoim..

F31

2019. szept. 3. 15:26
 8/14 anonim ***** válasza:
89%

Én a műtermi fotókkal regisztrált profilokat ugyanúgy kukázom, mint a zajos, homályos, értelmezhetetlen fotókkal regisztrált profilokat.

Nem vagyok jó szelfiben, de vannak mások által készített fotóim, valóságos élethelyzetekben, nem beállított pózokban. Persze van ezek között, amit profi fotós készített, de az sem előre beállított kép, hanem rendezvényen készült, és vagy eleve szabadon felhasználhatóként osztották meg, vagy fizettem érte, és azért használhatom.

2019. szept. 3. 15:34
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Profi fotóssal igen, műteremben nem.
2019. szept. 3. 15:38
 10/14 anonim ***** válasza:
49%

"Ha lány vagy, szerintem igen. Férfinél olyan bájgúnáros."

+1 hétköznapi szexizmus :)

2019. szept. 3. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!