Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nem találok egy olyan férfit aki lelkileg gyenge és szeretethiányos mint én?
Figyelt kérdés
Igazából mindig is olyan társra vágytam aki káros szenvedélyektől mentes, nem cigizik nem iszik alkoholt, nagyon tud szeretni és szeretethiányos. Számomra az ideális társ olyan aki lelkileg megért engem támogat és mellettem áll. Aki mellett nem kell félnem semmitől biztonságot nyújt. Miért nem találok ilyen férfit?2019. szept. 3. 12:55
11/18 anonim válasza:
A két dolog nem függ össze. Én pl olyan vagyok, de nem mentes káros szenvedélyektől. Meg nyilván ennek a fordítottja is létezik.
12/18 A kérdező kommentje:
Akkor legyen lelkis érzékeny ne kemény érzelemmentes ennyi a lényege és ne csak a szex érdekelje egy kapcsolatba hanem a nő lelki világa is érzései.
2019. szept. 3. 13:42
13/18 anonim válasza:
Tehát keresel valakit aki még nálad is lelkisérültebb, remek, az ilyen kapcsolatok nagyon jól szoktak működni... Ne haragudj de inkább azon kellene dolgoznod, hogy te magad erős legyél lelkileg és egészséges különben soha nem lesz normális párkapcsolatod. Aki nem egészséges lelkileg azzal lehetetlen a kapcsolat, nem fog működni hosszú távon. Főleg ha mindkét fél ennyire betegesen szeretethiányos és ingatag lelkületű.
14/18 anonim válasza:
Azért nem találsz mert bezabálja a társadalom az ilyeneket hamar. Itt mindenki keménykedik egymással, mondjuk szerintem se egymással kellene hanem mondjuk inkább a munkában és kihívásokban, de hát sokan csak a többi emberrel tudnak keménykedni. Meg lelkisérülteznek ma már kb arra is aki azt mondja hogy egyszer 5 percig szomorú volt 2 évvel ezelőtt.
15/18 anonim válasza:
Fogalmakat tekintve IS elég nagy a káosz a fejedben, kérdező. Jobban járnál, ha előbb raknál rendet odabenn, és csak utána kezdenél kívánságokat megfogalmazni, különben ebből egy akkora szívás lesz, hogy ihaj.
16/18 anonim válasza:
Itt kiemelten sokat találsz.
De az nem működne jól. Lelkileg gyenge és szeretethiányos ember nem tud biztonságot nyújtani, csak szetencsétlenkednétek.
17/18 anonim válasza:
Mennyi lelkisérült van itt a válaszolók között, röhejes. Mind azt bizonygatja hogy ő nem az, meg ő hú de erős, na épp az ilyenek olyan gyengék mint a harmat.
18/18 A kérdező kommentje:
De olyan se tud biztonságot nyújtani aki mindenben az ellentétem. Olyan kell aki hasonló mint én akivel kiegészítjük egymást.
2019. szept. 4. 05:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!