Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van értelme egy önmagában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme egy önmagában bizonytalan lány után továbbra is menni?

Figyelt kérdés

27eves vagyok a lány 26.

Megismerkedtem egy lánnyal es volt találkozó is.

Azonban egyszer kinyílik, máskor beaár, majd ki és be.

Most megint bezárt és lerázott hogy nincs ideje rám.

Beszéltem egy haver csajjal és szerinte egy korábbi csalódás miatt ilyen.

Most eldontottem hogy nem írok neki. Vajon fog idővel vagy nem?

Mik a tapasztalatok?

2019. szept. 1. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
Az a baj, hogy a hiba benne van. Azt hiszi, hogy azért, mert a múltban p..fára ejtette az a pasi, akkor már mindenki ilyen. Beszélj vele és mond el, hogy jó lenne, ha lezárná a múltat és ne abból induljon ki. Esetleg küld el pszichológushoz, mert így, hosszú távon soha nem lesz senkije.
2019. szept. 1. 21:24
 2/5 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Ismerős az ilyen helyzet.Lehet mégsem érdekled a lányt annyira.Ne írj neki,ne keresd jó darabig,ha hiányozni fogsz neki,majd fog ő írni neked később.Ha meg nem keres több hónap után sem,akkor szerintem jobb ha elfelejted és keresel másik csajt.
2019. szept. 1. 22:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe, nem vagy pszichológus. Ez a nő pedig klinikai eset. :)
2019. szept. 1. 23:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha szenvedni akarsz akkor tarts csak ki nyugodtan, de ha van egy kis eszed messziről elkerülöd az ilyen jellemű nőket, sohe nam lesz normális kapcsolatod egy ilyennel.
2019. szept. 2. 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:
68%

Ne írj neki többet. Tiszteld meg magadat azzal hogy nem akarsz összejönni olyan nővel akinek nincs rád ideje.

Hidd el..mindenkinek arra van ideje amire akarja.

Az ismerkedésben vagy IGENEK vannak vagy NEMEK. Az egyszer kinyílik egyszer bezár az egy NEM.

2019. szept. 4. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!