Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemezget velem a lány akárhányszor meglát, hogyan kezdeményezzek? Van értelme? 24/F Soha nem volt még barátnőm. SOS
Munkahelyen van egy diáklány aki kicsit fiatalabb nálam, folyton szemezgetünk de olyan igazán hosszan. Akárhányszor megyünk is el egymás mellett végig egymás szemébe nézünk. Már annyira nyilvánvaló, hogy bejövünk egymásnak hogy még én se tudom félre érteni a jeleket.
Viszont az a gond, hogy én most felvételizek újra egyetemre és az összes időmet felemészti a portfólióm elkészítése valamint a felvételi vizsgára való készülődés. Anyagilag is csonton vagyok a kocsi műszaki vizsgára való felkészítése miatt, szüleimmel lakom még mindig (igaz ő is de valamiért a nőknél ezt nem lehet negatívumok közé sorolni.) Nagyon bizonytalan vagyok, hogy lépjek, ne lépjek, ha igen akkor hogyan. Vegyem csak fel facen?
Tldr.: 24 éves szűz pasi, csaj kilátásban, nincs önbizalmam, 1001 a dolgom, csóró vagyok, megy a tanulás ezerrel, a lány bulizós típus míg én könyvolvasós és otthonülős...
"Viszont az a gond, hogy én most felvételizek újra egyetemre és az összes időmet felemészti a portfólióm elkészítése valamint a felvételi vizsgára való készülődés. Anyagilag is csonton vagyok a kocsi műszaki vizsgára való felkészítése miatt, szüleimmel lakom még mindig (igaz ő is de valamiért a nőknél ezt nem lehet negatívumok közé sorolni.) "
Itt gyártod a kifogásokat magadnak, hogy ne kelljen belemenned a fóbiás helyzetbe, hogy ne érezd magad gyávának amiért nem tetted meg amit akartál, hisz van rá racionális magyarázatod, hogy miért is nem tehetted.
Tehát először is célszerű abbahagyni a magadnak és másoknak való hazudozást.Így válhatsz egyenessé.
A lány szemez veled, tehát még kezdeményezned sem kell, hiszen megtette helyetted.
Önbizalmad akkor lesz, ha mersz lépni függetlenül az eredménytől, ugyanis az ön-bizalmat a megmérettetések felvállalásából eredő sikerélmény építi.
Gondolj bele valamibe:
24 éves felnőtt srác vagy, valószínűleg kétszer akkora mint ez a kislányka, de félsz tőle.Röhejes, nemigaz?
Csak a kifogásokat gyártod látom :)
Egyszerűen csak beszélj vele és hívd el valahová egy kávéra! Személyesen, ne online. Vagy akár telefonon, még az is jó.
Hosszútávon lehet nem fogtok passzolni de ez most mellékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!