Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szemezget velem a lány akárhán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemezget velem a lány akárhányszor meglát, hogyan kezdeményezzek? Van értelme? 24/F Soha nem volt még barátnőm. SOS

Figyelt kérdés

Munkahelyen van egy diáklány aki kicsit fiatalabb nálam, folyton szemezgetünk de olyan igazán hosszan. Akárhányszor megyünk is el egymás mellett végig egymás szemébe nézünk. Már annyira nyilvánvaló, hogy bejövünk egymásnak hogy még én se tudom félre érteni a jeleket.

Viszont az a gond, hogy én most felvételizek újra egyetemre és az összes időmet felemészti a portfólióm elkészítése valamint a felvételi vizsgára való készülődés. Anyagilag is csonton vagyok a kocsi műszaki vizsgára való felkészítése miatt, szüleimmel lakom még mindig (igaz ő is de valamiért a nőknél ezt nem lehet negatívumok közé sorolni.) Nagyon bizonytalan vagyok, hogy lépjek, ne lépjek, ha igen akkor hogyan. Vegyem csak fel facen?

Tldr.: 24 éves szűz pasi, csaj kilátásban, nincs önbizalmam, 1001 a dolgom, csóró vagyok, megy a tanulás ezerrel, a lány bulizós típus míg én könyvolvasós és otthonülős...

2019. febr. 18. 11:43
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem hülye lennél ha ezt a lehetőséget kihagynád. Ki tudja mikor lesz később ilyen. Ezek kamu kifogások. Szerintem ha kicsit is kedveled a lányt akkor megpróbálsz egy kicsit hozzácsiszolódni.
2019. febr. 18. 11:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Össze lehet vele jönni, csak megéri e? Ha ő tényleg bulizós, te meg inkább könyves, akkor eleve nem lesz közös szórakozási pont.
2019. febr. 18. 12:01
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Egy okot nem látok,ami miatt ne kéne bepróbálkoznod.Viszont 1001 okot,hogy mi lesz ha meg sem próbálod.Gondolj ùgy rá,hogy lehet kiderül belül rohadt,mint az alma,csak a külső jó.Ez volt a vicc.Ha nem próbálod meg sose tudod meg, és pár èv myùlva is ezt fogod sajnálni.Nem tudodhatod a mâsiknak hány ezer gondja van magával.
2019. febr. 18. 12:09
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

"Viszont az a gond, hogy én most felvételizek újra egyetemre és az összes időmet felemészti a portfólióm elkészítése valamint a felvételi vizsgára való készülődés. Anyagilag is csonton vagyok a kocsi műszaki vizsgára való felkészítése miatt, szüleimmel lakom még mindig (igaz ő is de valamiért a nőknél ezt nem lehet negatívumok közé sorolni.) "

Itt gyártod a kifogásokat magadnak, hogy ne kelljen belemenned a fóbiás helyzetbe, hogy ne érezd magad gyávának amiért nem tetted meg amit akartál, hisz van rá racionális magyarázatod, hogy miért is nem tehetted.

Tehát először is célszerű abbahagyni a magadnak és másoknak való hazudozást.Így válhatsz egyenessé.

A lány szemez veled, tehát még kezdeményezned sem kell, hiszen megtette helyetted.

Önbizalmad akkor lesz, ha mersz lépni függetlenül az eredménytől, ugyanis az ön-bizalmat a megmérettetések felvállalásából eredő sikerélmény építi.

Gondolj bele valamibe:

24 éves felnőtt srác vagy, valószínűleg kétszer akkora mint ez a kislányka, de félsz tőle.Röhejes, nemigaz?

2019. febr. 18. 12:26
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Ne kifogásokat keress, hogy miért nem szólítod le, ennek semmi értelme. Inkább a legközelebbi összefutáskor kérdezd meg, hogy nem iszunk-e egy teát, kávét, stb. Még randira se kell hívni első körben, csak a céges konyhában meginni valamit, és közben beszélgetni pár szót, akármiről. Első körben lehet céges dolgokról, aztán jöhet minden más. Aztán a 2-3. alkalommal azon kell magatokat észrevenni, hogy már fél órája beszélgettek, aztán mindig együtt mentek ki kávézni. Na akkor hívd el randizni.
2019. febr. 18. 13:09
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

Csak a kifogásokat gyártod látom :)

Egyszerűen csak beszélj vele és hívd el valahová egy kávéra! Személyesen, ne online. Vagy akár telefonon, még az is jó.

Hosszútávon lehet nem fogtok passzolni de ez most mellékes.

2019. febr. 18. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezeket a béna kifogásokat el kell felejtened. Lazán kérdezd meg pl. hogy csak szemeztek vagy beszélgetni is fogtok vagy mennyire venné tolakodásnak ha megszólítanád. A belső félelmeid helyett végig őrá kell figyelned, arra hogy miképp reagál. Ha flegmázik nyugodtan hagyd faképnél a mondat közepén, te megtetted amit kellett és nyugodtan alszol. Ha pozitívan reagál, nyugodtan kamuzd be hogy voltak már nőid. Ne avasd be a szűz előéletedbe, mert lúzernek fog tartani, megszűnik a vonzalma és egy nőnek se vállalható hogy egy lúzerrel mutatkozzon. A testbeszédednek nyugalmat kell sugároznia, illetve azt hogy ha neki nem kellesz van másik lehetőséged is.
2019. febr. 18. 13:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Verjed szemmel, szépen vicsorogj rá, gáncsold el, vedd le a lábáról egy bézbóz ütővel, ragassz rágógumit a hajába vagy csak szimplán fingjál az arcába. :D F
2019. febr. 18. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!