Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Tapasztaljátok, hogy ahogy egyre idősebbek lesztek, egyre kevésbé kellettek a férfiaknak?
Nekem is akad pár udvarló.Nem mindenki néz ki vén banyának 20 éves kora után.
35N
Ebben az a fals, hogy itt arról van szó, hogy a "kellek a férfiaknak" azt jelenti, hogy mennyi férfi dugna meg.
Alapvetően ez meg nem egy nagy fegyvertény. A mai világban amelyik nő mozog, azt százával kefélnének meg. Ennyi a titok.
A férfiak meg pontosan ezért lettek értéktelen fogyasztási cikkek, mert túl könnyen kaphatók, és túl sok van belőlük. Nem számszerűen, hanem egy férfi 20-30 nőnek írogat, így olyan, mintha 30X több férfi lenne. Arról meg nem is beszélve, hogy a férfitársadalom már csak egy röhejes pincsikutya, ami bármit megtenne egy 5 perces numeráért.
Persze minden érmének két oldala van, így a női oldal is óriásit hibázott, és hibázik mind a mai napig.
Még olyan öreg nem vagyok, meg több lehetőségem van most sportolni, mint mondjuk 18-20 évesen, a munka révén anyagilag is függetlenebb vagyok, így finanszírozni is jobban tudom ezeket a tevékenységeket magamnak, és ez látszik, akkor is, ha nem vagyok élsportoló, és mások is észreveszik.
34N
Én húszonévesen még nagyon kislány voltam, inkább a kor előre haladtával kezdtek észrevenni!:)
Nekem jót tett a kor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!