Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért piszkál mindenki azzal, hogy mikor lesz barátnőm, ha visszataszítóan nézek ki?
Mindenki ezzel jön, sehova nem tudok elmenni, mert mindenki erre kérdez rá. Pedig egyértelmü hogy undoritó vagyok, már több tíz nő megmondta a szemembe is! Legutóbb azt is mondták hogy hiába próbálok igényes lenni meg kétségbeesetten márkás ruhákat venni, mert csak az arc számít minden nőnél, hiába erölködök a divattal.
Marha kínos elmenni egy fodrászhoz is, mert ezzel a kérdéssel jön azonnal! Ha látják hogy ronda vagyok akkor miért kérdezgetnek? Főleg a nőket nem értem. Aztán amikor bepróbálkozok náluk ilyenkor akkor kikérik maguknak. “Majd egyszer találsz olyat aki hozzád való”
Hidd el nekem vannak olyan felfogású nők, hogy "Egy fokkal legyen szebb az ördögnél.".
Ha jó veled a szex, odaadó vagy, szereted, akkor lehetsz akármilyen ronda.
A kaliber választásnál kellene jobban odafigyelned.
Lehet neked szép nőd, de az esélyeket vedd figyelembe. Mekkora eséllyel fogsz be egy 10 férfiból 9nek tetsző lányt?
A leány is tudja, hogy rendes srác vagy, de mivel ő a legkelendőbb a húspiacon, ezért olyat keres aki még jól is néz ki és ugyanazokat a személyiség jegyeket felfedezi, mint benned.
Te sem tennéd másképpen a helyében. A férfiak is ezt csinálják. Én kaptam már meg a "jobbat érdemelsz" jelzést nőtől, de nem örök életre keresel párt egy bizonytalan világban. Mert mi a biztos? Sose tudhatod mikor szakad meg a kapcsolat hidegül ki.
Kezdj egy kisebbel, haladj a nagyobb felé. Csinálj valamit!
Vannak emberek aki szimplán nem tudnak elviselni semmiféle másságot.
Le kell szarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!