Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell elküldeni bárkinek is a péniszének a fotóját?
Szexre hajtanak. Viszont ez a réteg annyira ostoba, annyira egyszerű, hogy azt gondolja, ezzel célba ér, mivel abban a hitben él, hogy a nő is úgy működik, mint ő, meglát egy ellenkező nemiszervet, és egyből dughatnékja támad. Nem gondol bele, hogy ellenkező hatást ér el vele, és a nő a háta közepére nem kívánja az ilyet.
Ennyi az oka.
Anno mikor társkeresőztem, én is kaptam jópár faszról képet.
Ilyenkor mindig megkérdeztem, ez minden, ami őt jellemzi?
A nagyon sötétek visszakérdeztek, "mééé"?
Voltak a kimagyarázások, hogy hát csak kíváncsi volt, tetszik-e, na....
És persze a többség, aki ezután nem is válaszolt (nem bántam....)
#13:
Igen, mert annyira izgató, ahogy a szőrös hasa meg a bozontos combja közt van egy tenyérnyi kopasz folt, amiből kimered egy lila fejű, gombás, szerény kis pénisz. Főleg, amikor fogja a retkes kezével, hogy a félárboc el ne dőljön, és látni a háttérben a koszos retyót vagy a kupis gyerekszobát.
80% látom sok ilyet kaptál, ha ilyen pontosan le tudtad írni....:D
Én meg azt gondolom, az kap ilyet, aki annyit is ér....
A magyarázat egyszerű.
Az emberek többsége magából indul ki. És mivel a férfiak többsége örülne ha egy nő elküldené neki a fotóját vaginájáról, ezért azt a téves következtetést vonják el, hogy bizonyára a nők is örülnek ennek fordítottjának.
Ám a következtetés téves, mert nem veszik figyelembe, hogy a nők partnerkeresési logikája evolúciósan eltérő.
Amit viszont én nem értek; hogy miért nem írnak a nők vissza semmit ha én kulturált, udvarias, ép mondatokat tartalmazó, péniszfotó-mentes levelet írok nekik? Olyan nehéz lenne akár pár szóban közölni, hogy nem kérnek belőlem? Legalább egy lekoptató levéllel megtisztelhetnének...
#14:
Nem tudom, hogy azóta hány kedves felhasználó tisztelt meg az önarcképével, mert ahogy írtam, nem nézem a privát üzenetet egyáltalán.
Azt meg én jobban tudom, hogy mennyit érek, mint te a százalékom alapján. Egyébként aki "lukra fut", és pont pasinak küld dickpicket, az róla is azt gondolja, hogy egy patront megér? 😂
Itt már pár okot leírtak, de egy még kimaradt.
Arra maszturbál, hogy egy igazi, élő nő látta a farkát.
Azért küldik el, mert pár nőnél már volt sikerük ezzel a módszerrel.Így tévesen leszűrték az "igazságot", hogy minden nőnek ez kell.Amelyik meg nem értékeli a nagy erőfeszítésüket, az prűd pcsa.
Én már nem akadok ezen fenn.Ebből tudom, hogy az illetőben a farkán kívül más értékes nincs.Ezt ő is így gondolja tudat alatt( hiába nem ismeri be), különben nem küldözgetné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!