Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell elküldeni bárkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell elküldeni bárkinek is a péniszének a fotóját?

Figyelt kérdés
Miért csinálja ezt minden pasi? Ez miért normális? A nemi szervtől fotót küldeni? Így ismerkednek a pasik. Semmilyen gondolatuk nincs. Nem lehet megismerkedni senkivel. Mindenki a faszát küldözgeti. Miért?

#baj #pasi #társ #társkeresés #aberrált világ
2019. aug. 30. 02:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%

Szexre hajtanak. Viszont ez a réteg annyira ostoba, annyira egyszerű, hogy azt gondolja, ezzel célba ér, mivel abban a hitben él, hogy a nő is úgy működik, mint ő, meglát egy ellenkező nemiszervet, és egyből dughatnékja támad. Nem gondol bele, hogy ellenkező hatást ér el vele, és a nő a háta közepére nem kívánja az ilyet.

Ennyi az oka.

Anno mikor társkeresőztem, én is kaptam jópár faszról képet.

Ilyenkor mindig megkérdeztem, ez minden, ami őt jellemzi?

A nagyon sötétek visszakérdeztek, "mééé"?

Voltak a kimagyarázások, hogy hát csak kíváncsi volt, tetszik-e, na....

És persze a többség, aki ezután nem is válaszolt (nem bántam....)

2019. aug. 30. 06:27
 12/21 anonim ***** válasza:
60%
A 12-es leírt mindent tökéletesen. Ilyet egy nagyon egyszerű kis idióták csinálnak akik azt hiszik , hogy a nő is úgy működik mint a legtöbb férfi, hogy ha meglát egy kukit akkor már tocsog is és gyorsan talizzunk is tök mindegy ki vagy és hogy nézel ki :D
2019. aug. 30. 06:41
 13/21 anonim ***** válasza:
65%

#13:

Igen, mert annyira izgató, ahogy a szőrös hasa meg a bozontos combja közt van egy tenyérnyi kopasz folt, amiből kimered egy lila fejű, gombás, szerény kis pénisz. Főleg, amikor fogja a retkes kezével, hogy a félárboc el ne dőljön, és látni a háttérben a koszos retyót vagy a kupis gyerekszobát.

2019. aug. 30. 07:06
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

80% látom sok ilyet kaptál, ha ilyen pontosan le tudtad írni....:D

Én meg azt gondolom, az kap ilyet, aki annyit is ér....

2019. aug. 30. 07:33
 15/21 anonim ***** válasza:
27%
13# Tessék, máris sokat segítettél. Mostantól a parlamentben csinálják a fényképet a csupaszra perzselt hasukkal és combjaikkal, némi púderral a végén hogy ne legyen annyira lila. Így már a biztos a győzelem.
2019. aug. 30. 07:40
 16/21 anonim ***** válasza:
20%

A magyarázat egyszerű.

Az emberek többsége magából indul ki. És mivel a férfiak többsége örülne ha egy nő elküldené neki a fotóját vaginájáról, ezért azt a téves következtetést vonják el, hogy bizonyára a nők is örülnek ennek fordítottjának.

Ám a következtetés téves, mert nem veszik figyelembe, hogy a nők partnerkeresési logikája evolúciósan eltérő.

Amit viszont én nem értek; hogy miért nem írnak a nők vissza semmit ha én kulturált, udvarias, ép mondatokat tartalmazó, péniszfotó-mentes levelet írok nekik? Olyan nehéz lenne akár pár szóban közölni, hogy nem kérnek belőlem? Legalább egy lekoptató levéllel megtisztelhetnének...

2019. aug. 30. 07:49
 17/21 anonim ***** válasza:
84%

#14:

Nem tudom, hogy azóta hány kedves felhasználó tisztelt meg az önarcképével, mert ahogy írtam, nem nézem a privát üzenetet egyáltalán.

Azt meg én jobban tudom, hogy mennyit érek, mint te a százalékom alapján. Egyébként aki "lukra fut", és pont pasinak küld dickpicket, az róla is azt gondolja, hogy egy patront megér? 😂

2019. aug. 30. 08:10
 18/21 anonim ***** válasza:
84%

Itt már pár okot leírtak, de egy még kimaradt.

Arra maszturbál, hogy egy igazi, élő nő látta a farkát.

2019. aug. 30. 08:56
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindig van előnyben hozzá képest az, aki jó fiú és nem küld. 🙂
2019. aug. 30. 08:58
 20/21 anonim ***** válasza:
72%

Azért küldik el, mert pár nőnél már volt sikerük ezzel a módszerrel.Így tévesen leszűrték az "igazságot", hogy minden nőnek ez kell.Amelyik meg nem értékeli a nagy erőfeszítésüket, az prűd pcsa.

Én már nem akadok ezen fenn.Ebből tudom, hogy az illetőben a farkán kívül más értékes nincs.Ezt ő is így gondolja tudat alatt( hiába nem ismeri be), különben nem küldözgetné.

2019. aug. 30. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!