Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell elküldeni bárkinek is a péniszének a fotóját?
Csak egyszerűen nem vágom, hogy egyetlen faxal, ami ráadásul kép, miként állhat a bosszút egy egész nemen. Hamarabb gondolnék arra, hogy az illető egy kanos bunkó, aki arra bazíroz, hogy ettől úgy meg kívánom, hogy azonnal találkozni akarok vele...
33/f
#1 ilyen ostoba összeesküvés elméletet is csak a lapos-föld hívők szoktak "publikálni".
Gondolom te ilyen feminista örök szűz lehetsz, hogy egyből a minden férfi nőgyűlölő paranoia kártyádat dobtad be.
A kérdezőnek meg: Elég buta általánosítás amit írsz, vagy csak simán trollkodsz.
Nyilván vannak dickpic-es emberkék mindenhol, főleg az olyan pöcegödrökben mint a gyik-hez hasonló anonim oldalak, anonim chat app-ok, na meg ugye a legnagyobb szellemi fogyatékos játszótér, a fészbúk.
Viszont ilyet állítani, hogy minden "pasi" (már a szótól is kiráz a hideg, mikor egy nő ezt használja a férfiakra) elég demagóg dolog.
De még mindig inkább azt mondom, hogy ez egy troll kérdés lesz.
Nem hiszem, hogy mindenki csinálja.
Én pl még sosem küldtem senkinek ilyen képet.
De ezt mégis hogyan kell elképzelni kérdező? Pl itt kapnál egy privátot, tárgyba beírva egy sziát vagy azt sem, a szöveg helyett meg ott mered egy bré az arcodba? Vagy azért szó szót követ?
33/f
#9:
Igen, pontosan így kell elképzelni, hogy vagy egy szó nélkül, vagy egy "szia, mi a vélemenyed" után ott figyel egy link, amire rákattintva láthatsz egy képet a pötséről.
Mit nem értetek ezen?
Először kis naiv voltam, mert rákattintottam. Aztán már tiltó listára tettem mindenkit, aki linket küld, vagy trágár üzeneteket ír. De ami a legjobban bevált, hogy meg se nézem az üzeneteket. Minek?
Gondolom, ugyanazért csinálja, amiért egyesek iskolás lànyoknak mutogatják a fütyköst, csak a netes arctalanságban többen bátrak.
De nem kevésbé betegek.
Mondjuk ha nő lennék, én hálás lennék ezért a szokásért.
Így kb 5 perc alatt vehetném le, hogy az illető nem normális, és nem kell. Mennyivel jobb, mintha ez csak az 5. randin derülne ki róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!