Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondjàk, legyek gazdag és sikeres, ha szèp nővel akarok összejönni. De miért kellene ilyennek lennem, ha az említett nőszemély sem gazdag és sikeres?
Ha gazdag es sikeres vagy akkor tudsz talalni gazdag es sikeres not, nem kell egy szegeny not eltartanod.
Pl vallakozo vagy es megismersz mas vallakozokat is biznisz miatt. Lehet van koztuk no is vagy egy oreg vallakozonak lanya, stb.
Már megint kezded? XD
Hozom a csipszet, várj egy kicsit!
Jesszus, mire végigolvastam...Nem semmi wall of text-eket nyomtok itt le.
#Kérdező:
1.Látom ebbe szeretsz belekötni. Így előre letisztáznám:
-Férfi vagyok.
-Átlagos keresettel, talán picit többel, de attól még középrétegbeli.
-Házas, jelenleg egy gyermekkel, de szeretnék egy másodikat.
-A feleségem idősebb nálam, nagyjából ugyanennyit, kicsivel kevesebbet keres nálam. (Ergo pénzügyileg nem nyer velem.)
-A feleségem külsőre bőségesen gyönyörű, sokkal, de sokkal jobb külsejű és keresetű férfit találhatott volna magának bármelyik korosztályból.
2. Az egyik problémád, hogy úgy véled a válaszolók nem értik pontosan, illetve nem úgy, ahogyan te gondolod. Akkor ajánlanék egy megoldást, hogy Neked is meg legyen könnyítve hogy megfelelő választ kaphass:
Írd le konkrétan mire gondolsz! RÖVIDEN, TÖMÖREN, LÉNYEGRE TÖRŐEN!
Nekem több értelmezés is végigfutott az agyamon (túl hosszú írások, a 6. oldalt olvasva már nehéz összekötni az elsőn olvasottakkal), egyet leírnék. Javítsd ki ugyanilyen tömörséggel, ha nem jól értelmezem:
A természetesen szép, de csóró és/vagy sikertelen nő inkább vár egy gazdag pasira csak azért mert ő szép és megteheti.
Tehát a problémád, hogy a szépségért nem CSAK szépséget, a pénzért nem CSAK pénzt vár. Tehát ha a nő szép de csóró, akkor sem hajlandó összejönni egy szintén jóképű de csóró férfivel?
21/F
"Tehát ha a nő szép de csóró, akkor sem hajlandó összejönni egy szintén jóképű de csóró férfivel?"
Kapizsgálod a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!