Hogyan legyek menő, sikeres, népszerű?
Jelenleg tanulok és mellette a sportolás ami érdekel (pectus excavatum-om van és szeretném javítani)
Nincs úgy barátom, csak haverok akik csicskák és hülyék
Még mire vagy kiváncsi?
A kérdès teljesen más, mint amit leírtál.
Ha sikeres meg nèpszerű akarsz lenni akkor nèzd meg mit csinálnak azok az emberek, akik azok ès tanulj belőlük.
Ha nepszeru vagy nem azt jelenti, hogy lesz valaki melletted, nem lesz meg ettol eleted szerelme,se eletreszolo barataid. Ehhez nem kell nepszerunek lenned
Kérdező, szerinted egyedül neked merült fel ilyen kérdés az agyadban?
Mindenki szeretne sikeres, menő, népszerű lenni. Csakhogy van egy bökkenő. Ezek nem olyan tulajdonságok, amiket csak úgy kifejleszthetsz. Nincs rá recept. Az ezekhez szükséges jellemvonásokat vagy magaddal hordozod, vagy nem.
Elég belegondolnod, hogy az iskolában kik voltak menők, sikeresek, népszerűek. Akik bejöttek a csajoknak, akik a ki nem mondott hierarchiában a tetején voltak, akiknek bármit lehetett, akik a középpontban voltak. Szerinted ők maguk valaha feltettek ilyen kérdést? Hát rohadtul nem. Ösztönösen voltak sikeresek, menők, népszerűek - és a felnőtt életükben is azok lesznek.
Így vagyunk mi kódolva mi emberek. Mintha ösztönszinten kényszert éreznénk, hogy ezeket az embereket, akik a ki nem mondott hierarhia tetején vannak, magunk felé akarnánk emelni.
Hogyan legyél TE menő, sikeres, népszerű?
Sehogy. Ha nem vagy alapból az, akkor cseszheted.
Utolsó hulyeséget mondasz, bocs.
Én a legnyomibb arc voltam a suliban, ma meg sikeresnek érzem magam. Mert megtanultam mit tartanak annak egy emberben és elkezdtem úgy viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!