Hogyan legyek sikeres?
Figyelt kérdés
Mit kell ahhoz tennem hogy sikeres legyek?
Ugy általában sikertelen vagyok. Az emberek nem néznek semmibe. Hogyan legyek sikeres?
2019. jún. 6. 19:28
1/10 anonim válasza:
az emberek általában semmibe nézik a másik embert, legyen sikeres vagy sikertelen.
2/10 anonim válasza:
Küzdj, gondolom te is a sültgalambot várod....
3/10 A kérdező kommentje:
Nem. Küzdök csak eredménytelenül. Nincsen semmi látszata. És nem néznek semmibe.
2019. jún. 6. 19:44
5/10 anonim válasza:
Mit akarsz vele elérni, mert sikeresnek lenni szerintem nem a végcél. Gondold végig mit szeretnél, és azért küzdj.
6/10 anonim válasza:
Hát ha másoktól várod az önbizalmad és önbecsülésed, akkor bizony elég sz@r életed lesz...
7/10 A kérdező kommentje:
Például a nők nem néznek semmibe.
A Nálam fiatalabbnak nem néznek semmibe.
A nálam idősebbek is tesznek rám.
Nincsen kocsim, így egzisztenciálisan is meg vagyok bélyegezve.
Tudok több művészeti ágban mozogni, de senki nem értékeli a művészetemet.
Bármerre indulok csak kudarc és kudarc.
Ezen szeretnék változtatni.
2019. jún. 6. 19:54
8/10 anonim válasza:
Minnél sikeresebb vagy,annál több lesz az irigyed.
9/10 anonim válasza:
Nekem sincs kocsim, nincs barátnőm, rosszil fozet a munkahelyem, és mégis boldog vagyok. Sikeres? Miért akar mindenki sikeres lenni, mondjuk azt hiszem fiatalon én is az szerettem volna lenni, de véleményem szerint ennek nincs jelentősége. Ne a sikert hajhászd, hanem csináld a dolgod, és örülj a kicsinek. Amigy mit érdekel, hogy mások mit gondólnak rólad?
10/10 anonim válasza:
Kelj korán, csináld meg az ágyadat és igyál egy pohár vizet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!