Van köztetek olyan, aki gyűlöli a boldog és sikeres embereket és még egy kis mazochizmust is felfedez magában?
4#
"szakemberhez fordulj"?
A kérdező mindenkit jelent a gy.k-ra akinek nem szimpatikus a válasza.
Most milyen "szakembert ajánlanál részére?
Akkor tegyél érte,hogy a sikeresek táborába tartozz. Én is egykor olyan helyzetben voltam és úgy gondolkodtam mint te. Tapasztalatból mondom,hogy az utálkozás csak gyengít és időpocsékolás. Ez csak neked okoz rosszat,nem a másiknak. Amúgy akiket irigyelsz és akiknek leállítottad a követését, ugyanúgy éri őket kudarc csak nem kürtölik szét a dolgot és ugyanúgy nekiveselkednek az életnek.
A csinos és szép lányos részre inkább nem mondok semmit.
Sajnos nem jött össze a kapcsolat azzal, akinek sokáig udvaroltam, és nem kaptam meg a munkát, amire nagyon készültem. Így egyedül vagyok, és nem túl érdekes munkát végzek továbbra is.
Nem vagyok tehát elragadtatva. Mégsem utálom azokat, akiknek összejött - még akkor sem, ha jóval kevesebbet tettek ezért, egyszerűen szerencséjük volt -, viszont elkerülöm őket. Nem védhetem ki, hogy mások az orrom alá tolják a párjukkal töltött délutánok örömét, a munkájukkal kapcsolatos lelkesedést. De megtehetem, hogy nem követem őket a facebookon, nem válaszolok, ha írnak, és nem találkozom velük. Minek rontanám a kedvem ezzel? Ha én mindent megtettem valamiért, és mégsem jött össze, az igazságérzetem sérül ugyan, de nem leszek gyűlölködő. Velem ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!