Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha ismerkedés közben sétálunk, akkor egy vonalban mozog a fejem? Muszáj előre hátra billegtetnem?
Egyik nö tudomásomra hozta, hogy furcsa ahogy járok.
Pontosan mennyire kell a fejem billegtetni, hogy ne legyen fura?
Vannak egyéb járással kapcsolatos protokollok ismerkedés közben?
Kedves #2 es adlak:D énis elképzeltem és röhögő görcsöt kaptam.
Kérdező hozzád szólnék!Húzd ki magad,egyik lábad a másik után a fejedeteg hagyd ne figyelj oda rá mert még rosszabb lesz.
Egyik barátnőm sok évvel ezelőtt ezért nem jött össze egy fiúval mert furcsán járt előrébb voltak a lábai mint a feje a teste hátra hajlott érdekes látvány volt azóta is ha szóba kerül megmosolyogjuk :) szóval fel a fejjel ;)
Félreértitek, az a baj, hogy a fejem egy vonalban mozog, Ö mondta, hogy billegtessem a fejem picit vagy valamit csináljak vele, mert fura neki hogy ennyire mozdulatlan.
De nekem ez nagyon rossz így hülyén érzem magam, nem értem mennyire kell billegtetni a fejem, hogy az normális legyen, tükör előtt gyakoroltam, megfigyeltem mások mennyire billegnek, de egyáltalán nem értem ezt az egészet.
Pontosan hogyan mozgassam akkor a fejem, hogy ne legyen neki fura?
Ha úgy billegtetem mint ö, akkor az jó?
Akkor ő a galamb, te meg karót nyeltél! :D
Szakadok! :DDD
Sírok a röhögéstől! Ha zavarja a hölgyet a járásod, keressen olyat, aki billegtet. Te meg közlekedj úgy, ahogy eddig bevált.
Nincsen semmiféle járással kapcsolatos protokoll ismerkedés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!