Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az baj, ha ismerkedés közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha ismerkedés közben sétálunk, akkor egy vonalban mozog a fejem? Muszáj előre hátra billegtetnem?

Figyelt kérdés

Egyik nö tudomásomra hozta, hogy furcsa ahogy járok.

Pontosan mennyire kell a fejem billegtetni, hogy ne legyen fura?

Vannak egyéb járással kapcsolatos protokollok ismerkedés közben?

2019. aug. 29. 19:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves #2 es adlak:D énis elképzeltem és röhögő görcsöt kaptam.

Kérdező hozzád szólnék!Húzd ki magad,egyik lábad a másik után a fejedeteg hagyd ne figyelj oda rá mert még rosszabb lesz.

Egyik barátnőm sok évvel ezelőtt ezért nem jött össze egy fiúval mert furcsán járt előrébb voltak a lábai mint a feje a teste hátra hajlott érdekes látvány volt azóta is ha szóba kerül megmosolyogjuk :) szóval fel a fejjel ;)

2019. aug. 29. 20:22
 12/18 A kérdező kommentje:

Félreértitek, az a baj, hogy a fejem egy vonalban mozog, Ö mondta, hogy billegtessem a fejem picit vagy valamit csináljak vele, mert fura neki hogy ennyire mozdulatlan.

De nekem ez nagyon rossz így hülyén érzem magam, nem értem mennyire kell billegtetni a fejem, hogy az normális legyen, tükör előtt gyakoroltam, megfigyeltem mások mennyire billegnek, de egyáltalán nem értem ezt az egészet.

Pontosan hogyan mozgassam akkor a fejem, hogy ne legyen neki fura?

Ha úgy billegtetem mint ö, akkor az jó?

2019. aug. 29. 20:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ő a galamb, te meg karót nyeltél! :D

Szakadok! :DDD

2019. aug. 29. 20:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát pl szerintem ez egy olyan dolog, amit talán nem nehéz elfogadni, meg talán nem nehéz tudatosan figyelni rá, és akár változtatni rajta. De egyébként szerintem alapvetően nem baj. Pl valaki meg mondjuk olyanhoz ment feleségül, aki egyfolytában pukizik, tehát lehet így társad simán
2019. aug. 29. 20:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nincs baaaazmeg. Rendesen bevibrált az arcszerkezetem a röhögéstől. 🤣
2019. aug. 29. 21:21
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Sírok a röhögéstől! Ha zavarja a hölgyet a járásod, keressen olyat, aki billegtet. Te meg közlekedj úgy, ahogy eddig bevált.

Nincsen semmiféle járással kapcsolatos protokoll ismerkedés közben.

2019. aug. 29. 22:19
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Billegessed úgy, ahogy ő akarja oszt, akkor jó lesz.
2019. aug. 29. 22:36
 18/18 anonim ***** válasza:
90%

[link]

Így csináld, csak lépkedj közben. Ha orrnyergen fejeled, az se baj. 🤣

33/f

2019. aug. 29. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!