Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet arckifejezések nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet arckifejezések nélkül flörtölni?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen megy, hogy az érzelmeimet kimutassam, vagy hogy valaki tudtára hozzam, hogy kedvelem vagy tetszik. Általában azt hiszik az emberek, hogy haragszom rájuk, vagy nem érdekelnek, de egyik sem igaz. Rengeteget gyakorlok tükör előtt, kezdem megérteni milyen szituációban mi a protokoll, de nem teljesen látom még át, ezért "élesben" még nem szeretném tesztelni.

De azt már nagyon unom, hogy nincs senki, arckifejezések nélkül hogy adjam tudtára valakinek, hogy tetszik?

Ilyenkor pontosan milyen szabályok vannak, ezt el tudná mondani valaki?

Néhány kérdés, amit nem tudok megfejteni és segítség kéne hozzá:

-maximum hány métert szabad követni egy nőt, aki tetszik?

-mi az illendő köszönési forma?

-ide tenném, hogy nem teljesen értem, hogy muszáj leírni a telefonszámát, ha elkérem?

-pontosan milyen szabályok döntik el, hogy a külsejére tett megjegyzésem tetszik e, vagy sem?

Sok mindent megpróbáltam, de nem sok logikát találtam eddig benne.

-kötelezö a szemébe néznem? Ez még nagyon fontos, nem nagyon szeretem.

Köszönöm a válaszokat, ha eszembe jut még valami írom.

2019. aug. 29. 17:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
Kérdezz meg egy terminátort. :)
2019. aug. 29. 17:46
 2/21 A kérdező kommentje:
#1 ?
2019. aug. 29. 17:47
 3/21 anonim ***** válasza:
34%
Seagal még színészi karriert is befutott 0 mimikával.
2019. aug. 29. 18:14
 4/21 anonim ***** válasza:
97%
Te Aspergeres vagy autista vagy, ugye, kérdező?
2019. aug. 29. 18:15
 5/21 anonim ***** válasza:
34%

Az arckifejezés olyan dolog amit nem tudsz irányítani és mindig sokkal jobban, őszintébben fejezi ki amit gondolsz vagy érzel. A tested, arcod akkor is "beszél" ha te nem akarod. Nem az arckifejezést meg testbeszédet kell gyakorolni, hanem mentálisan kell nagyon sokat fejlődni és legyőzni az önbizalomhiányt.

De nem értem, hogy a kérdés többi részének mi köze van ehhez. Azt kell csinálni ami természetesen jön. Hogyha nem jön természetesen akkor teljesen mindegy, hogy mit csinálsz mert erőltetett, görcsös lesz. Ilyenkor csak az segít, ha a mentalitásodon és lelki állapotodon dolgozol.

2019. aug. 29. 18:15
 6/21 anonim ***** válasza:
0%

HAHAHAHAHAHAH pont, hogy nem. Általában semmi nem látszik meg rajta, csak ha NAGYON akarom. De sokszor még akkor sem.

2019. aug. 29. 18:46
 7/21 A kérdező kommentje:

Nincs semmi baj a lelki állapotommmal, pontosan tisztában vagyok magammal és azzal is, mit szeretnék elérni, csak a hogyanja a kérdés.

Miért kéne bárminek magától jönnie? Valami szabályszerüség biztos van benne, mindenki szabályszerüségek szerint cselekszik, ha nem így lenne, nem lehetne olyan jól "jósolni" adatbényász módszerekkel.

Nem hiszem hogy autista lennék, semmi ilyenről nem tudok.

Nem szorongok, van önbizalmam, nem okoz odamenni senkihez, csak nem értem mik a szabályok, teljesen randomnak tünik a reakció amit kapok. Próbáltam benne összefüggéseket találni, de nem nagyon megy.

2019. aug. 29. 18:47
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem jön magától, csak az ágyba xarás. :D
2019. aug. 29. 18:51
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó, nyilván ha autista lennél, akkor már kora gyerekkorodban diagnosztizálva lettél volna, viszont felderítetlen Aspergeres (spektrumzavaros) attól még simán lehetsz. Nőként nekem is vannak / voltak erre utaló jelek, csak a szocializáció nekem sokat segített abban, hogy, ugyan jókora munka árán, de megszabaduljak az ezzel együtt járó hiányosságoktól.
2019. aug. 29. 18:53
 10/21 anonim ***** válasza:

-maximum hány métert szabad követni egy nőt, aki tetszik?

Legalább 2 kilométeren át kövesd, lehetőleg este. Hol követsz te ismeretlen nőket? Bárhol is, hagyd abba azonnal.

2019. aug. 29. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!