Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet arckifejezések nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet arckifejezések nélkül flörtölni?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen megy, hogy az érzelmeimet kimutassam, vagy hogy valaki tudtára hozzam, hogy kedvelem vagy tetszik. Általában azt hiszik az emberek, hogy haragszom rájuk, vagy nem érdekelnek, de egyik sem igaz. Rengeteget gyakorlok tükör előtt, kezdem megérteni milyen szituációban mi a protokoll, de nem teljesen látom még át, ezért "élesben" még nem szeretném tesztelni.

De azt már nagyon unom, hogy nincs senki, arckifejezések nélkül hogy adjam tudtára valakinek, hogy tetszik?

Ilyenkor pontosan milyen szabályok vannak, ezt el tudná mondani valaki?

Néhány kérdés, amit nem tudok megfejteni és segítség kéne hozzá:

-maximum hány métert szabad követni egy nőt, aki tetszik?

-mi az illendő köszönési forma?

-ide tenném, hogy nem teljesen értem, hogy muszáj leírni a telefonszámát, ha elkérem?

-pontosan milyen szabályok döntik el, hogy a külsejére tett megjegyzésem tetszik e, vagy sem?

Sok mindent megpróbáltam, de nem sok logikát találtam eddig benne.

-kötelezö a szemébe néznem? Ez még nagyon fontos, nem nagyon szeretem.

Köszönöm a válaszokat, ha eszembe jut még valami írom.

2019. aug. 29. 17:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
Hogyha ennyire nem tudod értelmezni a testbeszédet meg érzelmeket akkor biztos lehetsz benne, hogy van valamilyen enyhe autizmusod vagy aspbergered.
2019. aug. 29. 19:09
 12/21 A kérdező kommentje:

Ezt most nem nagyon értem

Hátulról nem szabad valakit megszólítani?

Ha megy és hátulról megszolitom, akkor követnem kell, míg utol nem érem.

A kérdés ez maximum hány méter lehet? 2000 egy picit soknak tűnik.

2019. aug. 29. 19:11
 13/21 anonim ***** válasza:

Na, jó, mivel TELJESEN fogalmatlan vagy, kérdező, ezért elmagyarázom, hogy az emberi kapcsolatok ugyanúgy, mint egy még élő nyelv, egy állandóan, az abban részt vevők igényei szerint lassan (vagy gyorsabban) változó VISZONYRENDSZER. Logikát maximum nagyon apró részletekre leszűkítve érdemes benne keresni, de nagy vonalakban, puszta logikával egyáltalán nem tudsz eligazodni benne. Ezt tanulni kell. Mégpedig kisgyerekkortól, de legkésőbb általános iskolás alsós kortól kezdve. Persze felnőttkorban is bepótolhatók az ezen a téren meglévő hiányosságok, de csak nagyon nagy munkával.

Föltenném a kérdést, kérdező: neked egyáltalán nincs intuíciód? Vagy inkább úgy kérdezném: volt neked valaha ilyen?

2019. aug. 29. 19:22
 14/21 A kérdező kommentje:

Arra már rájöttem, hogy ha észreveszi egy nő, hogy ott állok a közelben pl buszon, villamoson vagy metrón, és kommunikálni szeretnék vele, akkor 5mp-n belül meg kell szólítani, az első 5mp-ben megszólalás 80 százalékkal növeli annak az esélyét, hogy beszélgetés alakul ki és nem csak válaszol, majd utazik tovább.

Lehetőleg a bal fülébe kell a hangnak hamarabb eljutnia.

2019. aug. 29. 19:26
 15/21 A kérdező kommentje:
13 pl mire gondolsz?
2019. aug. 29. 19:31
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem vagy tisztában az intuíció szó jelentésével, kérdező?
2019. aug. 29. 19:33
 17/21 anonim ***** válasza:
Te egy Ufó vagy?
2019. aug. 29. 19:53
 18/21 A kérdező kommentje:
Tudom mi az az intuicio csak nem tudom mire gondolsz.
2019. aug. 29. 20:02
 19/21 anonim ***** válasza:
Akkor feltételezem, meg tudod válaszolni a kérdést, hogy volt-e neked valaha ilyen, vagy sem.
2019. aug. 29. 20:06
 20/21 A kérdező kommentje:
Az intuicio ösztönös megérzés. Tudom mi az intuicio, ha erre gondolsz.
2019. aug. 29. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!